



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ شهردار تربت حیدریه در حاشیه رقابتها اظهار داشت: رقابت ها با هدف ارتقای کیفیت توانمندی های نیروی انسانی آتش نشانان استان برگزار می شود.
محمد صادق مجتهدی گفت:: واقعیت آن است اگر بهترین امکانات و تجهیزات بروز آتش نشانی را هم در اختیار داشته باشیم، اما تا زمانی که دارای کادری مجرب و توانمند نباشیم نمی توانیم در زمان وقوع حوادث از این لوازم و تجهیزات به نحوه مطلوب استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه در این رقابت ها به جز تربت حیدریه و سبزوار که هر کدام با 2 تیم شرکت دارند، افزود: بقیه شهرستان ها هر کدام با یک تیم تا عصر امروز در هفت ماده با هم رقابت می کنند.
مجتهدی افزود: شلنگ زنی، عبور از نردبان به صورت رنجری، نصب کپسول، حمل بشکه 10 کیلویی با کپسول، عبور از مسیر زیگزالی، حمل بشکه از داخل تونل و حمل مصدوم عنوان این هفت ماده رقابتی است.
نخستین دوره مسابقات عملیاتی ترکیبی آتش نشانان خراسان رضوی پارسال در بردسکن برگزار که تربت حیدریه رتبه چهارم را نیز کسب کرده بود..
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید