



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ معاون استاندار و فرماندار شهرستان تربت حیدریه در این آئین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و شهدای دولت، اظهار داشت: تلاش ما بر این است تا در حد فهم و درک و دانش خودمان در مسیر آرمانهای شهدا و رهبری انقلاب و خدمت به مردم گام برداریم.
علی رستمی افزود: در شرایطی که دشمنان انقلاب و نظام با امپراطوری رسانه ای خود سعی در ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی را دارند تا مردم را ناامید کنند، خادمین و خدمتگذاران دولت در این هفته به میان مردم می روند و بخشی از عملکرد یکسال گذشته دولتمردان را برای مردم بیان خواهند کرد.
وی بیان کرد: امسال به لطف الهی و مقاومت و پشتیبانی مردم اوضاع نسبت به پارسال بهتر است و گواه این ادعا شاخص ها و آمارهای نهادهای رسمی است.
فرماندار تربت حیدریه خطاب به مسئولان گفت: برای افتتاح پروژه ها نیازی به حضور همه مسئولان نیست و ما خودمان برای افتتاح پروژه ها مدیران را گزینشی انتخاب و اطلاع رسانی خواهیم کرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید