بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه:
رسانه ها بازوی توسعه هر منطقه هستند
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ در ۴:۴۹ ق.ظ
 
معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه بر گفتمان سازی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات شهرستان تاکید کرد و گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه بازوی توسعه هر منطقه به شمار می روند و چناچه ضعفی در حوزه رسانه احساس شود به تبع آن مسیر پیشرفت و توسعه با چالش مواجه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، علی رستمی فرماندار تربت حیدریه شنبه شب در مراسم تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار داشت: هرچند در چند سال اخیر حوزه خبری شهرستان ارتقا یافته اما هنوز متناسب با جایگاه تربت حیدریه نیست و لذا می طلبد خبرنگاران با قلم و بیان خود و به تصویر کشیدن فرصت ها و آسیب های پیش روی، مسوولان را در مسیر پیشرفت و توسعه یاری کنند.

 

وی  بر گفتمان سازی اصحاب رسانه در راستای حل مشکلات شهرستان تاکید کرد و گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه بازوی توسعه هر منطقه به شمار می روند و چناچه ضعفی در حوزه رسانه احساس شود به تبع آن مسیر پیشرفت و توسعه با چالش مواجه خواهد بود.

 

رستمی خاطر نشان کرد: رسانه ها باید لایه های پنهان را در فضای گفتمانی جامعه بروز و ظهور دهند و در ساختار و مهندسی فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نقش ایفا کنند.

 

فرماندار تربت حیدریه با بیان اینکه جامعه خبری شهرستان باید مسوولان را در این فضا قرار دهند، افزود: ممکن است این فضا روزی مبارزه با فساد باشد و گاهی نیز در حوزه صنعت، تجارت، آسیب های اجتماعی و یا بیان دستاوردهای نظام اسلامی، به هر حال این رسانه ها هستند که بعنوان یک بازوی توسعه تعیین کننده پیشرفت هر منطقه بشمار می روند.

 

وی با بیان اینکه ممکن است حکومت و یا دولتها به خیلی از مسایل ورود پیدا نکند، گفت: انتظار می رود خبرنگاران با تیزبینی و دقت نظر این گرد و خاک را بزدایند و با مستند سازی خود زوایا و لایه های پنهان جامعه را برای رفع آسیب ها نشان دهند.

 

فرماندار تربت حیدریه خطاب به مسوولان دستگاههای اجرایی گفت: همه مدیران از عالی ترین سطوح مدیریتی باید پاسخگوی خبرنگاران باشند تا با نقد وضعیت موجود، کاهش مشکلات و اصلاح امور انجام شود.

 

در این آئین که در رباط تهمینه تربت حیدریه برگزار شد، از خبرنگاران، اصحاب رسانه و پیشکسوتان عرصه خبر این شهرستان تجلیل شد.

 

در حال حاضر در شهرستان تربت حیدریه علاوه بر فعالیت سه پایگاه خبری تحلیلی، صدا و سیما جمهوری اسلامی و خبرگزاری ایرنا دارای دفاتر مستقل هستند و خبرگزاری فارس، باشگاه خبرنگاران، شبستان، مهر، روزنامه خراسان نیز دارای نمایندگی و همچنین چهار نشریه داخلی نیز فعالیت می کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort