بدون نظر
 
آذری جهرمی
تامین گوشی ارزان و با کیفیت داخلی برای مردم برنامه جدی وزارت ارتباطات/جاده مشهد به تربت حیدریه تا پایان امسال به نسل سوم آنتن دهی ارتقا می یابد
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ در ۸:۲۴ ق.ظ
 
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: علاوه بر اینکه مردم نیاز به تسریع در ارتباطات دارند، نیازمند ابزار و تجهیزات لازم هستند، لذا با توجه به بالا رفتن نرخ ارز یکی از برنامه های جدی وزارتخانه تامین گوشی ارزان و باکیفیت داخلی است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ محمد جواد آذری جهرمی ظهر امروز در پنجمین نشست شورای اداری شهرستان تربت حیدریه اظهار کرد: تحولات آینده جهان در حوزه فضای مجازی و تکنولوژی است که باید با بررسی فرصت ها و تهدیدات پیش روی، شرایط کشور را بر آن وقف دهیم.

 

وی با بیان اینکه استخراج ارز دیجیتال در کشور 700 مگاوات برق مصرف می کند، افزود: این اولین تکنولوژی مجازی است که ما آن را پذیرفتیم و دولت برای آن مقررات تعیین و ابلاغ و اکنون از مزایای آن استفاده می کنیم.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: علاوه بر اینکه مردم نیاز به تسریع در ارتباطات دارند، نیازمند ابزار و تجهیزات لازم هستند، لذا با توجه به بالا رفتن نرخ ارز یکی از برنامه های جدی وزارتخانه تامین گوشی ارزان و باکیفیت داخلی است.

 

آذری جهرمی بیان کرد: در حال حاضر گوشی های خوبی در کشور تولید می شوند، هر چند قابل رقابت با گوشی های 10 میلیون تومانی خارجی نیست اما نیازمند حمایت است که البته پس از رفع ایرادات ما با بسته های حمایتی به تولید داخلی کمک می کنیم.

 

وزیر ارتباطات گفت: در حال حاضر در شرایط جنگ اقتصادی با تروریسم اقتصادی ایالات متحده و نگاه یکجانبه گرایانه سیاستمداران این کشور مواجه هستیم و محور مقاومت جمهوری اسلامی ایران است، اما بنا نیست این مقاومت مشکلات را برای مردم طبیعی کند، لذا مسئولان باید در دستگاههای مختلف برای رفع آن تلاش کنند که لازمه آن مجاهدت مسوولان  در حوزه های مختلف اجرایی است.

 

وی بیان کرد: با تامین اعتبار لازم جاده تربت حیدریه به مشهد تا پایان امسال به نسل سوم و برخی مناطق به نسل چهارم آنتن دهی مجهز می شود و علاوه بر آن 13 کیلومتر فیبر نوری در تربت حیدریه برای تقویت ارتباطات اجرا خواهد شد.

 

وزیر ارتباطات در پاسخ به سوال رییس دادگستری تربت حیدریه مبنی بر عدم اجرای حکم دیوان عدالت اداری برای کارگزاران روستایی شرکت مخابرات گفت: حکم دیوان عدالت اداری اجرا شده اما کارگزاران انتظار دارند تا چارچوب های پرداختی آنها مانند نیروهای رسمی باشد.

 

وی بیان کرد: اینکه شرایط آنها باید بهبود یابد یک اصل مسلم است و با توجه به اینکه مخابرات یک خانواده بزرگی در کشور است مطلوب نیست کارگر مخابرات از حداقل ها برخوردار نباشد، اما واقعیت این است که در واگذاری مخابرات این ملاحظات رعایت نشده است.

 

وزیر ارتباطات صبح امروز پس از حضور در گلزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه از مرکز رشد بازدید و در پنجمین نشست شورای اداری این شهرستان نیز حضور یافت.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort