کد خبر : 23096
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲

فرماندار تربت حیدریه:

اقدامات جزیره ای و موازی کاری دردی را درمان نمی کند

اقدامات جزیره ای و موازی کاری دردی را درمان نمی کند

به گزارش تابان تربت؛ علی رستمی صبح امروز در جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان تربت حیدریه با بیان اینکه بین دستگاه‌های اجرایی باید باشد، افزود: متاسفانه به کرار شاهد اقدامات جزیره ای، موازی کاری و عدم مستندسازی دستگاههای اجرایی هستیم در حالی که می توان با انسجام، تعامل و هماهنگی بین بخشی در مواقع اضطرار

به گزارش تابان تربت؛ علی رستمی صبح امروز در جلسه شورای پدافند غیرعامل شهرستان تربت حیدریه با بیان اینکه بین دستگاه‌های اجرایی باید باشد، افزود: متاسفانه به کرار شاهد اقدامات جزیره ای، موازی کاری و عدم مستندسازی دستگاههای اجرایی هستیم در حالی که می توان با انسجام، تعامل و هماهنگی بین بخشی در مواقع اضطرار به نتایج مثبت تری دست یافت.

 

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی ‌گزارش مکتوب از اقدامات، تجهیزات، امکانات و برنامه های مرتبط با پدافند غیرعامل را در دستور کار قرار دهند و نسبت به تهیه کتابچه پدافندغیرعامل سریعا اقدام کنند.

 

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر آموزش و آگاه سازی به عنوان مهمترین موضوع در زمینه پدافند غیرعامل بیان کرد: پدافند غیرعامل یعنی مصون سازی و هدف از آن کاهش آسیب ها و افزایش بازدارندگی در مقابل تهدیدهاست که جزو ضروریات بوده و باید همه دستگاههای اجرایی از آن شناخت کافی داشته باشند.

 

رئیس شورای پدافند غیرعامل شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: ما در ارتباط با پدافند غیرعامل می‌خواهیم بازدارندگی را افزایش، آسیب پذیری را کاهش، پایداری را افزایش و مدیریت بحران را تسریع کنیم، بنابراین از هر کدام از اعضای شورای پدافند غیرعامل انتظارمی رود به وظایف خود به بهترین نحو ممکن توجه کنند و هیچ کوتاهی و ضعف پذیرفتنی نیست.

 

رستمی افزود: مسئولین ادارات در مواجه با هرگونه تهدید های احتمالی در آمادگی کامل باشند و گزارشات و اقدامات خود را در اولین فرصت به دبیر خانه پدافند غیر عامل گزارش کنند‌.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.