بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه:
شهدای 15 خرداد به ملت ایران درس استقلال و آزادی دادند/توافقی که به عزت کشور خدشه وارد کند ملت آن را وتو خواهد کرد
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ در ۱۱:۳۰ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه گفت: قیام خونین 15 خرداد سال 42 آغاز نهضت جهانی حکومت حضرت مهدی(عج) است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه افزود: امام خمینی(ره) برای پیروزی انقلاب و تشکیل حکومت و تمدن اسلامی اصولی را برای خود مشخص کرده بود که تا لحظه وفات، ایشان حتی ذره ای از آرمانها و اصول خود پا عقب نگذاشت.

 

وی افزود: امام راحل در 13 خرداد سال 42 با شحاعت و صلابت برگرفته از معنویت و عبادت در برابر شاه مقتدر آن زمان ایستاد و به او هشدار داد کاری نکند که برای رفتنش ملت جشن به پا کند.

 

شریعتی تبار بیان داشت: قیام خونین 15 خرداد سال 42 آغاز نهضت انقلاب اسلامی ایران و نهضت جهانی حضرت مهدی(ع) است که تاکنون خونهای زیادی در عرصه های مختلف به پای این نهضت ریخته شده و به فضل الهی با رهبری خلف صالح امام بزرگوار مقام معظم رهبری همچنان در استمرار است.

 

خطیب جمعه تربت حیدریه به تبیین فرمایشات دیروز رهبری نظام  در حرم امام راحل پرداخت و افزود: امام خمینی(ره) هیچ اعتماد و اعتقادی به آمریکائی ها و روباه صفتان عالم نداشت و با اعتماد به وعده های الهی و تکیه بر توان داخل این انقلاب را به پیش برد.

 

وی گفت: مذاکره کننده گان هسته ای ما هوشیارند و انشاالله هوشیارتر باشند تا خدعه ای از جانب غربی ها بر این کشور تحمیل نشود، چون هر توافقی که آسیبی به عزت و شرف و اقتدار این کشور وارد شود ملت ایران با قاطعیت آن را وتو خواهد کرد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مساجد از کارکرد اصلی خود فاصله گرفته‌اند  قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort