بدون نظر
 
تابان تربت گزارش می دهد
میانجی گری یا عملیات فریب!
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ در ۴:۱۱ ق.ظ
 
سفر نخست وزیر ژاپن به تهران در حالی انجام می شود که ترامپ و رسانه های آمریکایی و لندنی در یک عملیات روانی و فریب تلاش می کنند تا ضمن انحراف افکار عمومی جامعه و تغییر در محاسبات مسوولان کشور، با ژست مذاکره به باج خواهی ها و فشار علیه ایران ادامه دهند.

به گزارش تابان تربت؛ هنگامی که موضوع روابط دوجانیه تهران و توکیو مطرح می شود همواره این سوال عنوان می شود که عملکرد دولت ژاپن در همراهی با تحریم های جدید آمریکا و همچنین تحریم های قبلی چگونه بوده است؟

 

اگر ژاپنی ها به دنبال روابط مستحکم و پایدار با ایران هستند چرا همواره در صف اول همراهی با تحریم های آمریکا قرار دارند.

 

مقامات ژاپنی اعلام کردند که این میزان نفتی که قبلا از ایران خریداری می کردند می توانند از کشورهای دیگر تامین کنند، اقدامی که باعث شد شرکت های عمده وارد کننده نفت در ژاپن از ماه اکتبر واردات نفت از ایران را متوقف کنند.

 

سفر نخست وزیر ژاپن به ایران درست بعد از سفر چند روز پیش ترامپ به توکیو معنی خاصی پیدا کرده، آیا ژاپنی ها نگران متافع اقتصادی خود در منطقه هستند؟ آیا این سفر بخشی از طراحی عملیات روانی آمریکاست و یا اینکه ژاپن می خواهد در متطقه نقش ایفا کند؟

 

آنچه که رسانه های غربی و بخصوص شبکه های فارسی زبان لندنی و سعودی در روز های اخیر بر آن متمرکز شدند تصویر یک میانجی گر از سوی ژاپن به تهران است، آن هم با چراغ سبز آمریکا و هدف آن را کاهش تنش میان ایران و ایالات متحده اعلام کردند!

 

به نظر می رسد ترامپ و رسانه های آمریکایی و لتدنی در یک عملیات روانی و فریب تلاش دارند تا به ذهن افکار عمومی جامعه القا کنند که آمریکا به دنبال مذاکره با ایران است و حتی واسطه هم می فرستد و اما این ایران است که زیر بار مذاکره نمی رود.

 

راهبرد اصلی آمریکاییها برای تغییر محاسبات مسوولان و همچنین افکار عمومی جامعه فشار حداکثری اقتصادی است که تلاش می شود در کنار ژست مذاکره بعنوان مکمل، طرف ایرانی را پای میز مذاکره بکشاند و از طریق افکار عمومی بیشترین باج و امتیاز را بگیرند.

 

کلید کاهش تنش ها در واشنگتن است نه تهران

 

کارشناس مسایل سیاسی در خصوص سفر نخست وزیر ژاپن به تهران گفت: شینزو آبه چند روز پیش در کنفرانس خبری با ترامپ اعلام کرده نسبت به شرایط منطقه و تنش ها نگران است و برای صلح و ثبات در خاورمیانه هر آنچه در توان دارد انجام می دهد.

 

حسین محمدی افزود: اگر نخست وزیر ژاپن نگران تنش ها در متطقه است باید به سراغ عامل اصلی این تنش ها برود و بداند که کلید اصلی آن در واشنگتن است نه تهران! زیرا عامل بی ثباتی منطقه اقدامات آمریکا و دولت های همراه است.

 

وی بیان کرد: نخست وزیر ژاپن باید بداند آن کسی که بدعهدی کرده و از برجام خارج شده و به تعهدات خود عمل نکرده آمریکاست و در مقابل ایران به تمام تعهدات خود پایبند بوده است.

 

این تحلیلگر مسایل سیاسی اظهار کرد: شینزو آبه باید بداند در تهران به دنبال چیست و هر گونه مذاکره خارج از برجام یعنی ورود به منطقه ممنوعه که برای او و کشورهای اروپایی محسوب می شود.

 

وی تاکید کرد: اگر نخست وزیر ژاپن در تهران به دنبال تکمیل پازل آمریکایی هاست باید از پیش بداند که این سفر رهاوردی برای او و آمریکا نخواهد داشت، اما اگر آبه به طرف آمریکایی موضع پایان تحریم ها و تعهدات انجام نشده برجامی را تاکید کند شاید بتوان در این سفر نقطه امیدی را پیدا کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort