



به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی صبح امروز در نخستین نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان تربت حیدریه اظهار کرد: در خصوص اجراهای موسیقی در سطح شهرستان چندین جلسه بحث و نظرخواهی شده که بنده بارها عرض کردم لازمه برگزاری چنین مراسماتی، نظر مقام معظم رهبری مبنی بر مطرب بودن یا نبودن اجراها و همچنین رعایت قوانین است و لذا نظر افراد نباید ملاک و معیار قرار بگیرد.
وی بیان کرد: مشکل اساسی برگزاری این مراسمات در اجرا و حواشی آنهاست و ممکن است افراد قبل از برگزاری تعهدات کتبی و شفاهی هم بدهند اما در عمل اجرایی نمی شوند و تبعات ناخوشایندی برای جامعه بوجود می آورند.
امام جمعه تربت حیدریه گفت: باید بررسی شود که با توجه به مشکلات معیشتی جامعه و ورودی 130 هزار تومانی برای این اجراها تقریبا چند درصد مردم این منطقه علاقمند به حضور هستند، ضمن آنکه باید فرهنگ عمومی شهرستان نیز مد نظر باشد.
رییس شورای فرهنگ عمومی تربت حیدریه تاکید کرد: در شرایطی که معضل بزرگ معیشتی در جامعه وجود دارد این هنرمندان هستند که می توانند با ابتکار عمل خود، مردم را به سمت کار و تلاش و رونق تولید هدایت و در مسیری که نظام به آنها نیاز دارد حرکت کنند.
در ادامه این نشست مدیر عامل موسسه فرهنگی اندیشه گستر از برگزاری مراسم بزرگداشت مرحوم حسینعلی راشد در آبانماه امسال خبر داد و افزود: در مرحله نخست تقاضا داریم که دبیرخانه دائمی مفاخر شهرستان راه اندازی شود تا هر سال مراسم بزرگان و مفتخران شهر را در ابعاد مختلف برگزار کنیم.
هادی کوشا بیان کرد: امسال در نظر داریم تا در نیمه اول ابانماه مراسم بزرگداشت خطیب توانا و اندیشمند جهان اسلام مرحوم حسینعلی راشد تربتی را با هدف تبیین شخصیتی این عالم اندیشمند و الگو سازی برای نسل فعلی را برگزار کنیم.
وی از فراخوان مقالات، ساخت مستند زندگی این عالم اندیشمند از زوایای مختلف و همچنین سخنرانان مطرح کشوری بعنوان بخشی از برنامه های مهم این بزرگداشت یاد کرد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید