بدون نظر
 
با حضور رییس مجلس شورای اسلامی انجام شد؛
افتتاح سد «نسر» با هزینه 142 میلیارد ریالی در تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۱:۵۰ ب.ظ
 
سد «نسر» با هزینه 142 میلیارد ریالی در تربت حیدریه عصر امروز با حضور رییس مجلس شورای اسلامی افتتاح شد.

به گزارش تابان تربت؛ علی لاریجانی عصر امروز در حاشیه افتتاح سد تغذیه ای نسر تربت حیدریه اظهار داشت: شهید مطهری فعالیت های مولد را باعث اقتصاد سالم می دانستند لذا باید تمام تلاش خودمان را روی فعالیت های مولد و تولیدی متمرکز کنیم تا رونق نولید و اشتغال در کشور فراگیر شود.

 

وی تصریح کرد: آبهایی که کنترل و در سدها ذخیره می شوند سفره های زیرزمینی را تغذیه می کند، لذا با توجه به شرایط کم آبی علاوه بر این برای کشاورزی و پرورش ماهی و همچنین صنعت گردشگری و تفریحی می توان از این مکانها نیز استفاده بهینه کرد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی از استاندار خراسان رضوی بعنوان مقام عالی دولت خواست کمک کند تا طرح های پرورش ماهی در این مکان راه اندازی شوند و ادامه داد: اگر کشور بخواهد روی پای خودش بایستد باید تولید گرا باشد تا بتواند نیازهای خودش را فراهم کند، به همین جهت شما باید کشور را برای این مهم کمک کنید.

 

رییس آب منطقه ای خراسان در تشریح این پروژه افزود: سد تغذیه ای نسر با هدف تغذیه مصنوعی آبخوان دشت پایین دست، کنترل سیلاب و تخریب های احتمالی، بهبود وضعیت آبگیری از رودخانه و همچنین افزایش راندمان انتقال آب و بهبود وضعیت کشاورزی منطقه احداث شده است.

 

محمد اعلایی اظهار کرد: برای بهره برداری از این پروژه ۱۴۲ میلیارد ریال هزینه شده و نخستین طرحی است که به بخش خصوصی در این حوزه واگذار می شود.

 

رییس مجلس شورای اسلامی و استاندار خراسان رضوی و جمعی از مسوولان استانی صبح امروز  به منظور کلنگ زنی سه طرح بزرگ عمرانی با سرمایه گذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و همچنین بازدید از چند پروژه در حال احداث و افتتاح سد تغذیه ای نسر به تربت حیدریه سفر کرد.

 

وی عصر امروز تربت حیدریه را مقصد مشهد ترک کرد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort