بدون نظر
 
عضو شورای شهر تربت حیدریه:
بزرگترین باغ پرندگان شرق کشور در تربت حیدریه به بهره برداری می رسد
تاریخ انتشار : ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۷:۲۳ ق.ظ
 
رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر با اعلام اینکه به زودی شاهد افتتاح بزرگترین باغ پرندگان شرق کشور در تربت حیدریه خواهیم بود گفت: پس از عقد تفاهم نامه، سرمایه گذار با پشتکار و تلاش شبانه روزی ادامه کار داده و فاز اول پروژه به زودی آماده بهره برداری است.

نادر سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ با اعلام اینکه به زودی شاهد افتتاح بزرگترین باغ پرندگان شرق کشور در تربت حیدریه خواهیم بود افزود: در جلسه این هفته کمیسیون که با حضور اعضاء و سرمایه گذار این پروژه برگزار شد، موضوع افتتاح این باغ مورد بررسی قرار گرفت.

وی اظهار کرد: احداث باغ پرندگان در سال 1389 و در زمینی به مساحت 10000 متر مربع در پارک ملت آغاز شد که در ادامه کار مشکلاتی در اجرای پروژه به وجود آمد و اگر پیگیری های لازم صورت نمی گرفت این پروژه کلا تعطیل می شد.

 

نایب رییس شورای شهر خاطر نشان کرد: خوشبختانه با ورود شورای اسلامی شهر و پیگیری جدی شهردار تربت حیدریه آخرین تفاهم نامه همکاری بین شهرداری و سرمایه گذار در سال گذشته به امضاء رسید که پس از عقد تفاهم نامه، سرمایه گذار با جدیدت و پشتکار و تلاش شبانه روزی ادامه کار داده و فاز اول پروژه به زودی  آماده بهره برداری و افتتاح است.

رضوی، سرمایه گذار طرح نیز در این باره اظهار داشت: باغ پرندگان تربت حیدریه بعد از باغ پرندگان تهران و اصفهان، سومین باغی است که مجوزات لازم را از نهاد های مربوطه اخذ و تاکنون 6 هزار متر مربع بنا در این باغ احداث شده که برای نگهداری از 5 هزار پرنده طراحی شده است و در 6 فاز اجرا می شود.

 

گفتنی است سرمایه گذار از شهروندان تربتی است و  مدت قرار داد این پروژه با شهرداری 15 سال می باشد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort