بدون نظر
 
مدیر جهاد کشاورزی کدکن:
خسارت 200 میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی منطقه کدکن
تاریخ انتشار : ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در ۵:۴۴ ق.ظ
 
مدیر جهاد کشاورزی کدکن گفت: سیل فروردین ماه  به بیش از 40 هکتار اراضی زعفران، گندم و جو و باغات آلو و آلوچه و همچنین اماکن دامی خسارت وارد کرده است.

محمد نجفی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: سیل اخیر به ما آموخت می شود با مدیریت تهدیدات را  به فرصت تبدیل کنیم و از این فرصت های بوجوده آمده طرفیت های بالقوه را نیز به فعلیت برسانیم.

 

وی تصریح کرد: بارشها و نزولات جوی بسیار خوب در فروردین ماه جاری، در کدکن طی روزهای 25 و 26 فروردین با بارش بیش از 70 میلیمتر شاهد تغذیه سفره های زیرزمینی و بهبود قنوات، چشمه ها و چاهها را بودیم.

 

نجفی بیان داشت: خوشبختانه با مدیریت بحران در بخش و پیگیری های بسیار جدی و هماهنگ جهاد کشاورزی  با ارسال به موقع پیامک، تلفن و اطلاع رسانی در شبکه های اجتماعی اخطاریه کتبی و حضور در روستاها بویژه اطلاع رسانی به دامداران هیچگونه تلفات دامی نداشتیم.

 

مدیر جهاد کشاورزی کدکن خاطر نشان کرد: با این حال سیل حاصل از بارش طبیعتا خساراتی را به زراعت و باغات حاشیه مسیلها، و بویژه باغات زعفران همچنین اماکن دامی روستایی وارد کرد که حدود 200 میلیارد ریال برآورد شده که به تفکیک 69 مورد خسارت در روستاهای بخش گزارش  شده و از این موارد تنها هفت مورد مسدود شدن قنوات کشاورزی است.

 

وی گفت: سیل فروردین ماه  به بیش از 40 هکتار اراضی زعفران، گندم و جو و باغات آلو و آلوچه و همچنین اماکن دامی خسارت وارد کرده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort