


بدون نظر
معاون فنی و عمرانی فرماندار تربت حیدریه:
محور کدکن به رباط سنگ همچنان مسدود است/میزان بارش باران در کدکن به ۵۵ میلمتر رسید
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ در ۶:۳۶ ق.ظ
معاون فنی و عمرانی فرماندار تربت حیدریه گفت: با توجه به شدت بارش ها از شب گذشته محور کدکن به رباط سنگ از ۲ قسمت کال برس و ورودی شهر کدکن مسدود شده و عوامل دست اندرکار مشغول بازگشایی مسیر هستند.

به گزارش تابان تربت؛ احسان کریمی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته تا امروز متوسط میزان بارش باران در این شهرستان به 25 میلیمتر رسید که بیشترین میزان بارش در بخش کدکن شهرستان و به میزان 55 میلیمتر بوده است.
وی افزود: خوشبختانه به دلیل انجام اقدامات پیشگیرانه که از ابتدای امسال توسط دستگاه های مربوطه انجام شده است، هیچگونه تلفات انسانی نداشته ایم.
کریمی خاطر نشان کرد: البته از دیشب محور رباط سنگ به کدکن از 2 قسمت کال برس و نیز ورودی کدکن مسدود شده که هم اکنون مسوولان در حال انجام اقدامات لازم برای بازگشایی معابر هستند و فرماندار نیز شخصا در منطقه حضور دارد و به صورت میدانی کار را نظارت می کند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید
ثبت نظر :
x