بدون نظر
 
فرمانده توپخانه 61 محرم:
امروز سپاه به یک قدرت بین المللی تبدیل شده است/بزرگترین مولفه دشمنی غرب با سپاه دغدغه دینمداری این نهاد است
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردین ۱۳۹۸ در ۵:۵۰ ق.ظ
 
فرمانده گروه توپخانه، موشکی و پدافند هوایی 61 محرم گفت: امروز قدرت سپاه و تفکر خالصانه و بر امده از این نهاد مقدس به یک قدرت منطقه ای و بین المللی تبدیل شده و دشمنان اسلام را به هراس انداخته است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، سرهنگ عباس حسینی صبح امروز در دیدار جمعی از پاسداران تربت حیدریه در بیت امام جمعه اظهار کرد: تفکر سپاه بر امده از تفکر اسلام ناب محمدی(صلی الله) و پیام عاشورایی حضرت سیدالشهدا(علیه السلام) است و همین کافیست که دشمنان نظام اسلامی خصم و دشمنی خود را با این نهاد بر امده از قانون اساسی کشور بیش از گذشته آشکارتر کنند.

 

وی تصریح کرد: امروز قدرت سپاه و تفکر خالصانه و بر امده از این نهاد مقدس به یک قدرت منطقه ای و بین المللی تبدیل شده و دشمنان اسلام را به هراس انداخته است.

 

فرمانده گروه توپخانه 61 محرم خاطر نشان کرد: حمقای تاریخ بشریت در صدد ان هستند تا یک نهاد برگرفته از قانون اساسی یک کشور را تروریست بخوانند و کما اینکه تاریخ بشریت حمایت ایالات متحده را از تروریسم بین المللی قضاوت کرده و در آینده نیز قضاوت خواهد کرد.

 

بزرگترین مولفه دشمنی غرب با سپاه دغدغه دینمداری این نهاد است

مسوول تعلیم و تربیت سپاه امام رضا علیه السلام گفت: بزرگترین مولفه ای که سپاه پاسداران را همچون خاری در چشم دشمنان اسلان قرار داده دینمداری و مردمی بودن این نهاد مقدس است.

 

حجت الاسلام حمید حمیدی فر اظهار داشت: اگر امروز سپاه پاسداران در اوج کمک رسانی به سیل زدگان کشور خالصانه و جانانه حضورجهادی دارد به خاطر همین روحیه ولایتمداری و دغدغه دین مداری این نهاد مقدس است که با الگو برداری از سید و سالار شهیدان حضرت حسین بن علی(علیه السلام) به یاری هموطنان شتافته است.

 

وی از تدین و تقوا بعنوان دومین شاخصه اصلی سپاه پاسداران عنوان کرد و افزود: بزرگترین مولفه غربی ها همین روحیه تدین و تقوای پاسداران است و کما اینکه حراست از انقلاب اسلامی نیازمند یک مجموعه متدین و با تقواست.

 

حمیدی فر به بیانینه گام دوم انقلاب توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: دو نکته اساسی در این بیانه قابل تامل است که در مرحله نخست رهبری فرمودند روی این بیانیه زحمت زیادی کشیدند و از نخبگان، اندیشمندان و محققان جامعه خواستند تا این بیانیه را به یک نقشه راه برای نظام اسلامی تبدیل کنند.

 

مسوول تعلیم و تربیت سپاه امام رضا(علیه السلام) گفت: دومین نکته در این بیانیه مهم معظم له آن است که ایشان همچون امام راحل که در دهه 60 شمسی بر فرواشی کمونیسم و شوروی سابق تاکید داشتند رهبر معظم انقلاب در این چند سال اخیر بارها و بارها بر افول امریکا تاکید دارند و تحقق این وعده مستلزم کار جهادی است.

 

وی افزود: سومین مطلب مهم در این بیانیه که رهبری به نقل از جامعه بانک جهانی فرمودند عدم استفاده از سرمایه انسانی و سرزمینی است و در صورتی که جمهوری اسلامی ایران بتواند با این عوامل موفق شود بعنوان دوازدهمین کشور دنیا در حوزه اقتصاد قد قامت می کند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort