



به گزارش خبرنگار تابان تربت، احسان کریمی صبح امروز در جلسه ستاد خدمات سفر تربت حیدریه اظهار کرد: از آنجائی که پایگاه امداد هوایی بعنوان یک نیاز ضروری برای این شهرستان محسوب می شد، با رایزنی ها مسئولان هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی و سایرین این مجوز برای تربت حیدریه اخذ شد.
وی تصریح کرد: در بازدید انجام شده رییس اورژانس کشور در دهه فجر امسال از محل استقرار پایگاه امداد هوایی، زمینی در تیپ 177 متحرک هجومی شهید محمد جعفر نصر اصفهانی ارتش مورد تایید قرار گرفته و بعد از سیر مراحل قانونی و تائیدیه هوانیروز، بزودی این پایگاه در تربت حیدریه مستقر خواهد شد.
کریمی در ادامه به برنامه های ستاد خدمات سفر اشاره داشت و افزود: ستاد خدمات سفر تربت حیدریه متشکل از 10 کمیته و با مشارکت 46 دستگاه اجرایی آماده استقبال از مسافران و زائران نورزی است.
وی از کمیته خدمات امنیتی و انتظامی با محوریت نیروی انتطامی، امور شهرداری و دهیاری ها با محوریت شهرداری، حمل و نقل با محوریت اداره حمل و نقل جاده ای، فرهنگی و اجتماعی و تبلیغات و اطلاع رسانی با محوریت میراث فرهنگی و همچنین امداد و نجات با محوریت هلال احمر و کمیته اسکان با محوریت آموزش و پرورش بعنوان کمیته های شاخص ستاد خدمات سفر یاد کرد و گفت: با توجه به اینکه تربت حیدریه در کریدور اصلی جنوب به شمال کشور قرار گرفته و در ایام نوروز بالغ بر 8 میلیون زائر از این شهرستان عبور می کنند تمام دستگاههای اجرایی و کمیته ها با آمادگی به استقبال زائران و مسافران نورزی می روند.
معاون عمرانی فرماندار تربت حیدریه ادامه داد: امسال آموزش و پرورش بعنوان متولی کمیته اسکان با 19 مدرسه و 145 کلاس درس به زائران و مسافران نورزی خدمات اسکان ارائه می کنند، ضمن آنکه دو مهمانسرا و چهار بقعه زیارتی احمدالرضا(ع)، بی بی حسنیه، مزار غنچی رباط سنگ و همچنین کدکن آماده پذیرائی و اسکان از مسافران در ایام نورز هستند.
کریمی همچنین از کاهش تلفات شهری و بین شهری تربت حیدریه خبر داد و بیان داشت: در سال 97 نسبت به مدت مشابه پارسال محورهای مواصلاتی تربت حیدریه با 24 درصد کاهش تلفات جاده ای روبرو بوده است.
خدادوست نماینده مرکز فوریت های پزشکی تربت حیدریه نیز از آمادگی 15 پایگاه شهری و جاده ای اورژانس 115 خبر داد و افزود: 30 دستگاه آمبولانس مستقر در این مراکز و همچنین یک دستگاه اتوبوس آمبولانس مستقر در شهرک ولی عصر(عج) آماده امداد رسانی به هرگونه حوادث احتمالی می باشند.
وی بیان داشت: امسال با اضافه شدن 3 پایگاه اورژانس شهری و جاده ای با پشتیبانی بهتر و بیشتر در خدمات شهروندان و همچنین مسافران و زائران نوروزی هستیم.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید