



به گزارش تابان تربت، علی رستمی صبح امروز در جمع هنرمندان و شاعران خطه تربت حیدریه با اشاره به ظرفیت های فرهنگی و هنری این منطقه اظهار کرد: هنرمندان و فعالان عرصه هنر متاسفانه در این منطقه با کمترین امکانات فعالیت می کنند.
وی افزود: توزیع امکانات و زیرساخت های فرهنگی، هنری و ورزشی در شهرستان متناسب با نیاز مردم نیست و رونق این فعالیت ها در مناطق مختلف و ارتقای شاخص های فرهنگی، نیازمند توزیع عادلانه امکانات این عرصه است.
فرماندار تربت حیدریه با اشاره به محدودیت های زیرساختی در حوزه فرهنگی و هنری ادامه داد: نبود سالن اجرای برنامه های هنری و نمایشی، سینما و زیرساخت های کتابخانه ای مناسب از جمله چالش های پیش روی فعالان فرهنگی و هنری است.
رستمی با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه فرهنگی و هنری به رشد جامعه منجر می شود، گفت: فرهنگ سازی و انجام فعالیت های فرهنگی و هنری برای ارتقای فرهنگ و آموزش بیش از سایر عرصه ها موثر و منجر به بازدهی بیشتر و اثر بخش خواهد شد.
وی تاکید کرد: از طرح های فرهنگی و هنری این شهرستان قطعا حمایت خواهد شد و قطعا با اجرای این طرح و برنامه ها به فرهنگ سازی و کاهش آسیب های اجتماعی و شور و نشاط اجتماعی کمک و اتفاقات و رخدادهای مهم در این حوزه رقم خواهد خورد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید