بدون نظر
 
گزارش مردمی:
گزاره برگ ملت ایران عزت و اقتدار و مقاومت است/هر توافقی خارج از چارچوب اصول شش گانه مردود است
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ در ۲:۱۲ ب.ظ
 
مردم تربت حیدریه خطاب به تیم مذاکره کننده تنها گزاره برگ یا به اصلاح همان فکث شیت مذاکرات هسته ای را عزت و اقتدار و مقاومت را در برابر زیاده خواهان خواستار شدند.

به کزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، هر چه به روزهای پایانی مذاکرات هسته ای کشورمان با گروه 1+5 نزدیک می شویم مردم با دقت و حساسیت بیشتری اخبار را پیگیری می کنند تا حاصل دو سال هزینه دستگاه دیپلماسی کشور در میز مذاکرات را ببینند.

 

در همین راستا خبرنگار ما به میان مردم رفت و نظرات انان را در خصوص نتیجه مذاکرات جویا شد.

 

برخی از شهروندان که در حال امضای گزاره برگ ملی هسته ای بودند، بر لزوم پافشاری دستگاه دیپلماسی کشور بر حقوق مسلم هسته ای ملت ایران در برابر زیاده خواهان تاکید داشتند.

 

آنها گفتند: اگر کشورهای اروپائی به نتیجه مثبتی با مذاکره کنندگان برسند بازهم امریکائی ها باعث بر هم زدن یک توافق خوب می شوند ،چرا که خدعه و نیرنگ و زیاده خواهی انان بر کسی پوشیده نیست.

 

امضا کنندگان اذعان داشتند: هر چه به روزهای پایانی توافق نزدیک تر می شویم ماهیت استکباری و استعماری غربی ها بر ملت ایران بیش از گذشته روشن می شود و با ادعاهای واهی و بی اساس و همچنین زیاده خواهی در خصوص بازرسی از مراکز نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته ای مانع از یک توافق خوب می شوند.

 

جمعی از دانشجویان هم در هنگام امضای گزاره برگ هسته ای تصریح کردند: توافقی برای ملت و نظام ایران خوب است که در آن عزت و شرف و همچنین توسعه علمی و فناوری هسته ای لحاظ شده باشد و در غیر اینصورت هر توافقی باعث تحقیر ملت انقلابی ایران شده و مردم ان را نامشروع و بی اساس می دانند.

 

این دانشجویان گفتند: مشکل اصلی آمریکا با ایران انرژی هسته ای نیست و بلکه انان با پیشرفت علمی جهان اسلام و بخصوص تشیع مخالف هستند و برای مخالفت خود به هر نیرنگ و توطئه ای دست می زنند.

 

برخی دیگر از مردم هم از مسئولان خواستند که با تاسی از منویات رهبری نظام مشکلات کشور را به تحریمها گره نزنند و یقین بدانند که با مدیریت سالم و جهادی و انظباط مالی در دستگاههای اجرایی بسیاری از معضلات و مشکلات اقتصادی کشور بر طرف می شود.

 

این قشر از مردم تصریح کردند: به اذعان کارشناسان اقتصادی رفع تحریمها ان هم یکجا و در هنگام توافق بازهم 15 تا 20 درصد از مشکلات کشور را برطرف می کند و حال انکه بسیاری از مشکلات با نگاه به داخل و تکیه بر تولید و حمایت از کالای ایرانی و پرهیز از تجمل گرایی و اشرافی گری و راحت طلبی برطرف می شود.

 

در هفته جاری و در مراسم تجلیل از خانواده شهدای هسته ای کشور در مجتمع آیه های مشهد از گزاره برگ مردمی ملت ایران ( فکت شیت) با امضای 17317 حقوقدان برای مذاکرات هسته ای که خطاب به مردم جهان و تیم مذاکره کننده است، رونمایی شد.

 

مردم تربت حیدریه همگام با سراسر کشور همچنان در حال امضای طوماری در حمایت از این گزاره برگ هسته ای در مسجد جامع شهر هستند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
تأکید بر اهمیت تعلیم و تربیت در مواجهه با جنگ شناختی بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort