



به گزارش تابان تربت؛ معاون مدیرکل و رییس آموزش و پروش شهرستان تربت حیدریه در آیین افتتاح مرکز آموزشی در روستای منظر گفت: برای بهره برداری از این چهار پروژه 11 میلیارد و 380 میلیون ریال اعتبار هزینه شده است.
سعید نیرویی افزود: افتتاح دبیرستان سه کلاسه در روستای منظر که تمامی هزینه آن را خیرنیک اندیش عباسعلی ترکمانی پرداخته است، افتتاح دبستان سه کلاسه شهدای مدافع حرم در روستای صنوبر به صورت مشارکتی که توسط خیر دلسوز علی علمدران بنا شده، افتتاح نمازخانه دبیرستان دخترانه نجد توسط خیر نیکوکار حسین حسینی و نیز افتتاح دبستان سه کلاسه در روستای جعفرآباد توسط بانک رفاه کارگران عنوان این چهار مرکز آموزشی است.
اکنون در شهرستان تربت حیدریه 37 هزار و 169 دانش آموز که از این تعداد سه هزار و 591 نفر کلاس اولی هستند، در 272 آموزشگاه و هزار و 637 کلاس که 130 باب آن به دانش آموزان کلاس اولی اختصاص دارد زیر نظر دو هزار و 500 نفر معلم تحصیل می کنند.
جامعه فرهنگیان شهرستان تربت حیدریه پنج معلم شهید، هفت دانشجو معلم شهید و 38 دانش آموز شهید تقدیم نطام اسلامی کرده است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید