بدون نظر
 
مشاور تجارت حوزه بین الملل:
 دوره آموزشی دور زدن تحریم ها دایر شد
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۷ در ۴:۱۴ ب.ظ
 
مدرس دانشگاه و مشاور حوزه تجارت بین الملل شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی گفت: دوره آموزشی دور زدن تحریم ایجاد و شیوه های اجرایی آن به فعالان تجارت خارجی آموزش داده می شود.

به گزارش تابان تربت؛ حبیب الله مظفری چهارشنبه شب در حاشیه جلسه میز کشوری توسعه صادرات زعفران در تربت حیدریه اظهار داشت: مرحله نخست دوره آموزشی با آغاز تحریم ها در سال 90 و 91 آغازشد و اکنون با روی کار آمدن هیات حاکمه جدید آمریکا و آغاز دوره جدید تحریم هاف این دوره ها ی آموزشی به صورت جدی تر اکنون در سراسر کشور دنبال می شود.

 

وی با بیان اینکه ساده انگارانه است اگر طرف مقابل را ضعیف انگاریم، گفت: تیم کنونی هیات حاکمه آمریکا هر کدامشان در عرصه تجارت بسیار حرفه ای و موفق عمل کرده اند و لذا ضرورت دارد برای مواجه با تحریم های جدید حرفه ای تر عمل کنیم.

 

مظفری افزود: اهمیت این موضوع زمانی برای ما بیشتر مشخص می شود که بدانیم ایران با 15 کشور مرز مشترک دارد و از این حیث جایگاه دوم جهان را دارد و از تدبیر اقتصادی به دور است اگر بخواهیم این فرصت خوب مبادلات را با همسایگان از دست بدهیم.

وی اظهار داشت: اکنون این دوره آموزشی برای کلیه فعالان تجارت خارجی در حال برگزاری است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort