بدون نظر
 
معاون اجرایی شهردار تربت حیدریه
اجرای برنامه ملی باز آفرینی پایدار در تربت حیدریه نیازمند ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار است
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۷ در ۵:۱۵ ق.ظ
 
معاون اجرایی شهردار تربت حیدریه گفت: برای اجرای برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار در این شهر، به دست کم ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است. 

به گزارش تابان تربت؛ ابوالقاسم عظیمی صبح امروز  در معرفی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: طبق ماده 59 قانون برنامه ششم توسعه و در راستای قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه، وزارتخانه های راه و شهرسازی و کشور و شهرداری ها مکلف به بازآفرینی حداقل 270 محله در سال و در قالب برنامه مصوب ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار در طول برنامه شده اند.

 

وی گفت: هدف از اجرای بازآفرینی شهرهای هدف تو سعه و تجهیز امکانات، توسعه و تجهیز امکانات و خدمات روبنایی، بهسازی و ارتقای شبکه تا سیسات شهری، محله ای و فضاهای شهری، بهسازی، نوسازی و مقاوم سازی مسکن، توسعه توانمندی های اجتماعی و اقتصادی از طریق نهادسازی، ظرفیت سازی و نهادینه سازی و نیز جریان سازی از طریق اجرای برنامه های ترویج واطلاع رسانی و برنامه های فرهنگی است.

 

عظیمی افزود: بر اساس دستورالعمل کشوری، ستاد بازآفرینی شهری امسال در تربت حیدریه به ریاست فرماندار و دبیری شهردار تشکیل و با کمک تمامی دستگاه های اجرایی 22 منطقه و محله ناکارآمد شناسایی کردند.

 

وی بای بیان اینکه این محلات شامل: رباط بالا (کوی شهید چمران)، ملکی، رباط پایین (شهید هاشمی نژاد)، کوی امام، محله ضیاالدین، قاسم آباد، کوی شهید چمران، کوی شهید احمدزاده، رضا شهر، کوی بازرگان و حیدرآباد می باشند، گفت: طبق دستورالعل طرح عملیاتی مسایل و مشکلات شناسایی و برای رفع آن ها 118 پروژه تعریف و می بایست ظرف سه سال برطرف شوند.

 

عظیمی افزود: برنامه بازآفرینی شامل پنج گونه محلات داخل شهرها می باشد که شامل: سکونت گاه های غیررسمی یا حاشیه نشین ها، بافت های فرسوده، بافت های فرهنگی و تاریخی، روستاهای الحاقی به شهر و لکه های ناکارآمد شهری است که برنامه ما برای سال نخست اجرای طرح، فقط شامل سکونت گاه های غیررسمی و بافت های فرهنگی و تاریخی را شامل می شود.

 

وی با بیان اینکه بر این اساس 118 برنامه تدوین کردیم که اجرای آن در چهار محله هدف آغاز شده که شامل: حیدرآباد، ملکی رباط بالا و رباط پایین می باشد، گفت: تاکنون 380 تن قیر رایگان از شرکت بازآفرینی ایران تحویل گرفتیم که این میزان تقریبا 25 درصد هزینه های آسفالت را در بر می گیرد و نزدیک به 50 هزار متر از سطح محلات آماده شده که تقریبا 70 درصد این قیر صرف شده و در نوبت دریافت 150 تن قیر دیگر هستیم.

 

عظیمی افزود: همچنین در رباط بالا و با کمک اداره راه و شهرسازی 6 میلیارد ریال جدول گذاری و آسفالت انجام شد یا در حال انجام است که تاکنون 20 هزار متر از معابر رباط بالا پایان یافته و در رباط پایین نیز آسفالت در حال انجام است.

 

وی در ادامه گفت: اعتبار یاد شده کل پروژه از سه بخش شهرداری (35 درصد) دستگاه های دولتی (35 رصد) و بقیه نیز از محل تسهیلگران یا اهالی محلات باید تامین شود و این برنامه کامل نمی شود مگر به همت شهروندان.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort