



به گزارش تابان تربت؛ زهره اقبال نیا در حاشیه افتتاح این مراکز خدماتی اظهار کرد: در راستای خدمت رسانی به افراد تحت حمایت بهزیستی در بخش رباط سنگ، کدکن و بایگ دو مرکز خدماتی با هزینه بری 210 میلیون ریال به بهره برداری رسید.
وی تصریح کرد: این مراکز با ارائه خدمات در حوزه های توانبخشی، اجتماعی، پیشگیری، اشتغال و مشارکت های مردمی راه اندازی شده تا افراد بومی در منطقه رخ شامل شهرهای کدکن و رباط سنگ و همچنین بایگ دسترسی راحت تر به خدمات داشته باشند.
اقبال نیا گفت: از این پس حدود 1100 خانواده تحت پوشش بهزیستی ساکن در جلگه رخ و بخش کدکن و بایگ از امدن به تربت حیدریه بی نیاز و برای گرفتن خدمات دسترسی محلی خواهند داشت.
رییس بهزیستی تربت حیدریه گفت: مجتمع خدماتی بهزیستی مهرآوران شهر رباط سنگ با مساحت ۱۹۰۰ و زیربنای ۲۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیون ریال و همچنین مجتمع خدمات بهزیستی سعادت بایگ در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ و زیربنای ۴۰۰مترمربع و اعتباری ۹۰ میلیون ریال با هدف تسریع در پاسخدهی به مددجویان بومی افتتاح شده است.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید