بدون نظر
 
مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه عنوان کرد؛
تحصیل ۳۷ هزار دانش آموز در مدارس تربت حیدریه
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۷ در ۹:۳۰ ق.ظ
 
 معاون مدیرکل و رییس آموزش و پرورش تربت حیدریه گفت: در سال تحصیلی جدید 37 هزار و 169 نفر دانش آموز گاهشمار دانش افزایی خود را آغاز کردند که از این تعداد سه هزار و 591 نفرشان کلاس اولی هستند.

به گزارش تابان تربت؛  سعید نیرویی روز یکشنبه در آیین بازگشایی مدارس شهرستان که به صورت نمادین در دبیرستان تیزهوشان شهید بهشتی تربت حیدریه برگزار شد، افزود: این دانش آموزان در 272 آموزشگاه و هزار و 637 کلاس که 130 باب کلاس به دانش آموزان کلاس اولی اختصاص دارد و با کمک 2 هزار و 500 نفر نیروی فرهنگی، تحصیل خود را آغاز کردند.

 

وی با بیان اینکه بهترین درس معلمان به فعلیت رساندن استعدادهای بالقوه است، گفت: به فعلیت رساندن توانمندی ها و استعدادهای بالقوه و اتکای به خود و توکل به خداوند بهترین راهبرد آموزشی است که معلمان می توانند در کلاس ها دنبال کنند.

 

نیروی از “مدرسه زندگی، پویایی، نشاط و عدالت آموزشی” به عنوان شعار امسال آموزش و پرورش خراسان رضوی یاد کرد و گفت: موفقیت کنونی جامعه ما مرهون تلاش های بی وقفه و شبانه روزی معلمان است و باید این مجاهدت ها را پاس بداریم.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort