



مدیر عامل فولاد رخ تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: این پروژه با ظرفیت سالانه ۴.۱ میلیون تن در زمینی به مساحت ۵۵۰ هکتار برای ۱۲ هزار نفر بصورت مستقیم و غیر مستقبم اشتعال ایجاد می کند.
مسعود گل شیرازی افزود: در این پروژه سه طرح وارداتی حال حاضر فولاد کشور شامل آهن اسفنجی با تولید ۲ میلیون تن، ذوب و ریخته گری با یک میلیون ۶۰۰ تن و همچنین تولید ورق فولادی با ۱.۵ میلیون تن در سال با تامین مواد اولیه از معادن سنگان خواف راه اندازی می شود و بخشی از نیاز کشور را برطرف خواهد کرد.
وی با بیان اینکه مجموع هزینه بری این پروژه یک میلیارد یورو برآورد شده، افزود: این پروژه بر اساس استانداردهای ایمیدرو ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و فاز نخست آن که شامل احیاست ظرف ۳۰ ماه آینده به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل فولاد رخ تربت حیدریه گفت: بخشی از اعتبارات این پروژه از محل منابع صندوق توسعه ملی و بخشی از طریق فاینانس چین تامین می شود
در شهرستان تربت حیدریه سه طرح فولاد بر زمین مانده وجود دارد که یک طرح مربوط به بخش خصوصی، یک طرح بنیاد مستضعفان و طرح دیگر نیز مربوط به بانک ملی است که بنا است با سرمایه گذاری ایمیدرو تکمیل شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید