بدون نظر
 
شیخ الاسلام:
راهپیمایی روز جهانی قدس، دفاع از امنیت و منافع ملی است
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ در ۶:۰۶ ق.ظ
 
مشاور وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در شرایطی که رژیم غاصب صهیونیستی تمام امکانات و تجهیزات خود را علیه منافع ملی جمهوری اسلامی ایران بسیج کرده، راهپیمایی با شکوه روز جهانی قدس در واقع دفاع از امنیت و منافع ملی و آرمانهای فلسطبن است.

حسین شیخ الاسلام در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: سیاستمداران ایالات متحده با انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس آن هم در روز نکبت قصد توهین به مسلمانان و فلسطینیان را داشت که با موج گسترده اعتراضات در برابر این اقدام غیر قانونی مواجه شد.

 

وی تصریح کرد: ملت فلسطین بعد از این اقدام ددمنشانه راهبرد خود را مشخص کرد و با راه اندازی راهپیمایی بازگشت در برابر صهیونیست ها با تقدیم بیش از یکصد شهید و هزاران زخمی همچنان اسراییلی ها را وحشت زده کرده است.

 

شیخ الاسلام افزود: فلسطینیان با این اقدام عزت آفرین خود به جهانیان و بخصوص سیاستمداران آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی اعلام کردند که لحظه ای از آرمانهای خود و ارزشهای الهی و انسانی تا بیرون راندن اشغالگران از سرزمین خود عقب نشینی نخواهند کرد.

 

مشاور وزیر امور خارجه کشورمان گفت: در شرایطی که رژیم غاصب صهیونیستی تمام امکانات و تجهیزات خود را علیه منافع ملی جمهوری اسلامی ایران بسیج کرده، راهپیمایی با شکوه روز جهانی قدس در واقع دفاع از امنیت و منافع ملی و آرمانهای فلسطبن است.

 

وی بیان کرد: ملت قهرمان و همیشه در صحنه ایران برای پشتیبانی از آرمانهای فلسطین که همانا ارزشهای اسلامی و دینی است و همچنین برای دفاع از امنیت و منافع ملی خود فردا حضوری عزتمندانه و باشکوه را در تاریخ به ثبت می رساند.

 

مشاور وزیر امور خارجه ایران خاطر نشان کرد: امروز نتانیاهو با دوره گردی در اروپا به دنبال اجماع و همراه کردن سران اروپا با سیاست های آمریکا است تا قدرت و نفوذ منطقه ای جمهوری اسلامی ایران را محدود کند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort