



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حجت الاسلام علی مظفری شنبه شب در نشست منطقه ای شورای قضایی معاونان و روسای دادگستری جنوب خراسان رضوی اظهار داشت: استقلال قوه قضاییه از مهمترین اولویت های دستگاه قضاست و هیچ مقام و مسوولی حق دخالت در مسائل قضایی را ندارد.
رییس کل دادگستری استان خراسان رصوی با بیان اینکه موضوعات و مباحث قضایی در شورای تامین قابل طرح نیست، افزود: مصوبات شورای تامین باید بررسی و نظارت شود تا خلاف قوانین اقدامی انجام نشود.
وی اضافه کرد: آمار برخی شهرستانها و شعبات قضایی از دغدعه های استان محسوب می شود و به لحاظ کمیتی، شعبات دادگستری باید پرونده ها را سریعتر پیگیری و بروز کنند تا مردم احساس کنند که پرونده های قضایی در نوبت عادی پیگیری می شود.
وی با بیان اینکه وضعیت بودجه ای کشور مناسب نیست در عین حال از صرفه جویی بعنوان دیگر مولفه های اولویت دار دستگاه قضا یاد کرد و افزود: در حوزه قضایی تا جایی که کالای مشابه ایرانی وجود دارد هیچ کس حق ندارد کالای خارجی خریداری کتد.
مطفری، ابلاغ های الکترونیکی را مصداق صرف جویی در دستگاه قضا عنوان کرد و گفت: در این پروسه علاوه بر جلوگیری از هدر رفت بیت المال و زمان، شاکی و متشاکی از ابلاغ پرونده خود در تاریخ مشخص اطمینان خاطر می شوند.
ُوی بیان کرد: حفظ جایگاه دستگاه قضایی از مطالبات مهم رهبری و رییس قوه است و باید طوری عمل شود که دستگاه قضا جایگاه اصلی خود را پیدا کند هر چند که امروز با تلاش کارکنان این دستگاه بخش مهمی از این جایگاه بدست آمده است.
رییس کل دادگستری خراسان رصوی خاطر نشان کرد: برخورد با متخلفین اعم از مدیران و مسوولان تا مردم عوام باید قاطعانه و مدبرانه باشد، از سویی دبگر اگر برخوردی هم صورت می گیرد باید اثر گدار باشد.
نشست منطقه ای مسوولان قضایی و شورای معاونین دادگستری های جنوب خراسان رضوی شنبه شب با حضور روسای دادگستری و دادستانهای مشهد، تربت حیدریه، گناباد، خواف، رشتخوار، مه ولات، زاوه، بجستان، کاشمر، خلیل آباد، بردسکن در سالن اجتماعات دادسرای عمومی و انقلاب تربت حیدریه برگزار شد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید