



به گزارش خبرنگار تابان تربت، محمدرضا بهروز در آئین تجلیل از بسیجیان جامعه پزشکی اظهار داشت: پارسال در اجرای طرح شهید رهنمون تعداد 650 نفر توسط پزشکان متخصص و عمومی ویزیت و داروی رایگان به ارزش مبلغی بالغ بر 21 میلیون و 500 هزار ریال دارو در اختیارآنان قرار گرفت.
وی از برگزاری حلقه های صالحین به صورت ماهیانه، برگزاری مسابقات فرهنگی ورزشی ، دیدار با خانواده های شهداء و ایثارگران، انجام ویزیت رایگان در مناسبت های مختلف، اجرای طرح شهید دکتر رهنمون در سه مرحله و ارائه خدمات رایگان با حضور پزشکان متخصص، عمومی، کارشناسان مامایی،تغذیه، روانشناس و بهداشتی را از مهمترین فعالیت های کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه در سال 96 یاد کرد.
فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه نیز در این مراسم گفت : اجرای طرح شهید دکتر رهنمون در منطقه محروم سلطان آباد قابل تقدیر است و امیدواریم با برنامه ریزی اجرای این طرح در مناطق محروم تداوم داشته باشد.
سرهنگ علی نیک باد افزود: یکی از مشکلات اصلی جامعه ما استفاده مردم از مدل زندگی غربی و دور شدن از سبک زندگی اسلامی و ایرانی است. اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی باید ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی را در سال جدید سرلوحه فعالیت های خود قرار دهد و در معرفی آن به اقشار جامعه همیشه پیشقدم باشد.
گفتنی است درپایان این مراسم با اهدای هدیه و لوح از فعالین این کانون تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید