بدون نظر
 
رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی:
اروپا با سیاست چماق و هویچ عمق استراتژیک و قدرت منطقه ای ایران را هدف قرار داده است/سران اروپا تکمیل کننده پازل بازی ترامپ هستند
تاریخ انتشار : ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۲:۳۶ ق.ظ
 
رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در دو سال پسابرجام حتی اروپایی ها هم به تعهدات خود عمل نکردند، در عین حال تمایل ظاهری آنها برای حفظ برجام را همان سیاست چماق و هویچ عنوان کرد که عملا عمق استراتژیک و قدرت منطقه ای ایران را هدف قرار داده است.

حسین آبنیکی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: علی رغم اینکه دولت های اروپایی تمایل ظاهری خود را برای ماندن در برجام اعلام کردند اما در واقع شاهد تسویه حساب و خارج شدن شرکت های اروپایی از کشور هستیم و علاوه بر آن حتی شرکت هایی هم که به دنبال قرارداد با ایران بودند اکنون تردید کرده و در حال بازنگری سرمایه گذاری خود هستند.

 

وی تصریح کرد: همه این اقدامات در شرایطی است که تاکنون علی رغم اینکه برجام توسط اروپایی ها امضا و نسبت به آن تعهداتی داده اند اما همکاری لازم را نداشتند و بخصوص در حوزه بانکی و پولی شرایط قبل و پسابرجام تقریبا یکسان بود.

 

آمریکا با اهرم تهدید شرکت های اروپایی را در تنگا قرار داده است

رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: با خروج ترامپ از برجام، ایالات متحده به کشورها و شرکت های اروپایی فشار خواهد آورد کما اینکه این مطلب را رسمی اعلام کردند و جریمه هایی برای شرکت هایی که هنوز در ایران هستند و قصد دور زدن تحریمها را دارند اعمال خواهند کرد.

 

آبنیکی گفت: پیش بینی می شود در کوتاه مدت شرکت های اروپایی فعالیت خود را به پایین ترین حد ممکن برسانند و بازنگری جدی برای همکاری با ایران داشته باشند، لذا تجربه نشان داده که آنها رفتار بهتری مانند آمریکا با ما نخواهند داشت و در نهایت قابل اعتماد نیستند‌.

 

اروپا با سیاست چماق و هویچ عمق استراتژیک و قدرت منطقه ای ایران را هدف قرار داده است

رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی خاطر نشان کرد: حفظ تلویحی برجام در سایه مذاکرات موشکی و منطقه ای یک بازی و سناریویی است که آمریکا و اروپا به راه انداختند و در این فضا عملا تقسیم کار شده، بگونه ای که آمریکا از برجام خارج شود و از سویی دیگر شرکت های اروپایی حاضر در ایران را تهدید به تحریم و جریمه کرده و آنها را برای خروج تحت فشار بگذارد.

 

وی اضافه کرد: در همین راستا و همزمان کشورهای اروپایی که تا پیش از این هم به تعهدات خود عمل نکردند تلویحا حفظ برجام را با پیش شرط های مذاکرات موشکی و قدرت منطفه ایران را نیز عنوان می کنند.

 

رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه در دو سال پسابرجام حتی اروپایی ها هم به تعهدات خود عمل نکردند، در عین حال تمایل ظاهری آنها برای حفظ برجام را همان سیاست چماق و هویچ عنوان کرد که عملا عمق استراتژیک و قدرت منطقه ای ایران را هدف قرار داده است.

 

آبنیکی افزود: کشورهای اروپایی انتظار دارند تا با چماق برجام جمهوری اسلامی ایران را دلخوش به آن کنند تا در ادامه محدودیت های بیشتری بپذیرد.

 

سران اروپا تکمیل کننده پازل بازی ترامپ هستند

وی بیان داشت: اینجا سوالی مطرح است که اگر اروپایی ها می خواستند به تعهدات برجام عمل کنند چرا تا زمانی که آمریکا بصورت رسمی خروج خود را از این توافق اعلام نکرده بود پایبند به تعهداتش نبوده و اگر به دنبال سیاست تشویقی برای ایران جهت ماندن در برجام هستند چرا به تعهدات قبلی خود عمل نمی کنند؟

 

رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی همه این اقدامات را در راستای اعمال محدودیت های بیشتر دانست و گفت: اروپایی ها بعنوان شریک ایالات متحده مرحله به مرحله بدنبال تحمیل برجام های 2 و 3 هستند تا همانطوری که قدرت هسته ای و راهبری ایران را کاهش دادند در ادامه عمق استراتژیک و قدرت منطقه ای این کشور را نیز محدود کنند.

 

فرآیند زیاده خواهی غربی ها پایان پذیر نیست

رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرزی اتمی اظهار کرد: تمام اقدامات و بازی غربی ها با جمهوری اسلامی تا مرحله ای پیش خواهد رفت که این کشور را آسیب پذیر تر و ضعیف تر کنند.

 

وی گفت: این فرآیتد زیاده خواهی غربی ها پایان پذیر نیست و این بدان معناست که اگر حتی ما محدودیت های موشکی و منطقه ای را بپذیریم بازهم غربی ها یک گام دیگر جلوتر می آیند تا سیاست های سلطه طلبانه خود را بر ایران اعمال کنند.

 

آبنیکی اضافه کرد: آنچه که امروز در فضای دیپلماسی حاکم است یک نبرد بیرحمانه و نابرابر دیپلماتیک دول غربی با جمهوری اسلامی ایران است و هدف نهایی آنها خلع سلاح کشور در مسائل دفاعی و منطقه ای است.

 

مقاومت در برابر آرمانها و پیشرفت تنها راه مقابله با زیاده خواهی غربی هاست

رییس سابق مرکز توسعه سازمان انرژی اتمی گفت: راه حل همه این معضلات روحیه مقاومت و ایستادگی است، زیرا اگر می خواستیم فشارهای ابتدای انقلاب را بپذیریم و یا اینکه در دوران سخت جنگ تحمیلی عقب نشینی کنیم امروز به این مرحله از اقتدار نمی رسیدیم.

 

آبنیکی خاطر نشان کرد: مسیری که امروز ایران در کشورهای منطفه طی می کند و این کشور را زبان زد عام و خاص کرده مقاومت بر سر اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی است، بگونه ای که هر زمان بر این اهداف پافشاری و ایستادگی کردیم موفق بودیم و هر کجا که عقب نشستیم و به بیرون طمع کردیم با شکست مواجه شدیم.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort