بدون نظر
 
کارشناس مسائل اقتصادی:
برای حمایت از کالای ایرانی باید ارزش و آقایی دلار شکسته شود/آمریکا با جنگ ارزی وارد منازعه با ایران شده است
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ در ۶:۱۴ ق.ظ
 
کارشناس مسائل اقتصادی گفت: برای از بین رفتن نوسانات ارزی، باید آقایی ریال را احیاء کنیم. ایجاد آقایی ریال، تنها با قطع بازوهای امپراطوری دلار از بدنه‌ اقتصاد ایران ممکن خواهد بود؛ آنگاه حمایت از تولید ملی می‌تواند به نتیجه برسد.

قدرت الله عظیم پور در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار داشت: افزایش یک‌باره‌ی نرخ ارز مسئله تازه‌ای نیست، وزیر وقت اقتصاد در دولت دهم، یعنی شمس‌الدین حسینی که در جریان نوسانات ارزی سال 91 نیز قرار داشته، اکنون مصاحبه کرده و عنوان می‌کند که «کنترل نرخ ارز در اختیار دولت نیست و این حاصل تلاش کشورهای خارجی است!»

 

وی تصریح کرد: این ادعا بیان‌گر وجود ناکار آمدی در حوزه سیاست گذاری مسوولان دولتی است که در زمان تصدی امور بر ابعاد پیچیده‌ی «جنگ ارزی» و «جنگ اقتصادی» دشمنان کشور توجه ندارند، لذا تقابل ایران در این جنگ نه در آن زمان فهمیده نشد و نه در دوره‌ دولت یازدهم و دوازدهم!

 

عظیم پور بیان کرد: درشرایطی که در انتهای نخستین سال از دولت دوازدهم قرار گرفته‌ایم و با توجه به وعده های انتخاباتی سال گذشته مبنی بر کاهش قیمت ارز و دلار، امروز با عبور دلار از مرز 50.000 ریال این موضوع روشن شده که آن وعده‌ها بدون هیچ اشرافی نسبت به صحنه «جنگ اقتصادی» آمریکا علیه ایران بیان می‌شدند.

 

استاد اقتصاد دانشگاه تهران اضافه کرد: همین عدم شناخت دولت‌مردان نسبت به این پدیده، کافیست که در سال 97 هم قیمت دلار و نوسانات ارزی شدیدتر شده و احتمال افزایش این نوسانات نیز همچنان وجود داشته باشد.

 

وی گفت: برای از بین رفتن نوسانات ارزی، باید آقایی ریال را احیاء کنیم. ایجاد آقایی ریال، تنها با قطع بازوهای امپراطوری دلار از بدنه‌ اقتصاد ایران ممکن خواهد بود؛ آنگاه حمایت از تولید ملی می‌تواند به نتیجه برسد.

 

کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: اکنون این پدیده‌ پیچیده با موضوع پیچیده‌ خارجی دیگری به نام «اقتصاد» و «پول» ترکیب شده و «جنگ اقتصادی» را تشکیل داده که «جنگ ارزی» یکی از لایه‌ها و زیرمجموعه‌های این «جنگ اقتصادی» است.

 

وی اظهار داشت: موضوع این جنگ تمام عیار بازی با ارزش پول کشور مقابل است و شکست در این جنگ به فروپاشی پول ملی می‌انجامد و از تبعات آن فقر، بیکاری، ورشکستگی صنایع ملی، قحطی، آشوب و نهایتاً جنگ داخلی خواهد بود.

 

استاد اقتصاد دانشگاه تهران افزود: با این اوصاف، تلاش آمریکا این است که با ایران از طریق «جنگ اقتصادی» و «جنگ ارزی» وارد منازعه شود و ارزش ریال را نابود کند.

 

وی ادامه داد: اکنون ارزش ریال ایران تا 50 هزار برابر نسبت با دلار آمریکا کاهش یافته و با این شرایط باز هم افرادی با برچسب اقتصاددان بر طبل افزایش قیمت دلار می‌کوبند و اصرار بر آزاد گذاشتن قیمت دلار دارند. درحالی‌که، اگر این روند کاهش ارزش ریال ادامه پیدا کند مطمئنا به فروپاشی ریال منجر خواهد شد و مسئولین دولت و مجلس باید چاره‌ای اساسی بیاندیشند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort