کد خبر : 20366
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸

رییس میراث فرهنگی تربت حیدریه:

بالغ بر یک میلیون گردشگر وارد پایتخت ابریشم ایران شدند

بالغ بر یک میلیون گردشگر وارد پایتخت ابریشم ایران شدند

علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: ستاد خدمات سفر تربت حیدریه با مشارکت نهادهای غیر دولتی و 40 ارگان دولتی از 25 اسفند پارسال تا روز سیزدهم فروردین ماه جاری پذیرای یک میلیون و 250 هزار زائر و مسافر نوروزی در محورهای گردشگری این شهرستان بود.   وی تصریح

علی محمدی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار داشت: ستاد خدمات سفر تربت حیدریه با مشارکت نهادهای غیر دولتی و 40 ارگان دولتی از 25 اسفند پارسال تا روز سیزدهم فروردین ماه جاری پذیرای یک میلیون و 250 هزار زائر و مسافر نوروزی در محورهای گردشگری این شهرستان بود.

 

وی تصریح کرد: از این تعداد تردد در محورهای گردشگر پذیر 191 هزار نفر از جاذبه های تاریخی، تفریحی، مذهبی و گردشگری این شهرستان بازدید کردند.

 

دبیرستاد خدمات سفرتربت حیدریه، بیشترین میزان بازدید را از مجموعه فرهنگی و تاریخی قطب الدین حیدر، آستان مقدس احمدالرضا(ع)، آبشار زیبای رودمعجن، رودخانه حصار، کارگاه های ابریشم کشی بخش بایگ، مزار بی بی حسنیه و مجموعه تاریخی شیخ حیدر کدکنی، مزار غنچی و همچنین روستاهای گردشگر پذیر بکاول، کامه، رودخانه و حاج بیگی عنوان کرد.

 

رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه با بیان اینکه بازدید از مناطق گردشگری این شهرستان در نوروز امسال 18 درصد افزایش داشته، افزود: برگزاری جشن نوروزگاه در روستاهای مسیر گردشگران و مناطق گردشگر پذیر و همچنین ایجاد بازارچه های صنایع دستی و سوغات باعث افزایش ماندگاری گردشگران در پایتخت ابریشم کشور شده است.

 

وی با بیان اینکه 9 درصد اقامت گردشگران در تربت حیدریه نسبت به پارسال  رشد داشته، افزود: در این مدت 77 هزار مسافر و زائر در مدارس، مهمانسراهای ادارات، کمپ ها، مهمانپذیرها و پارکها اقامت داشتند.

 

محمدی گفت: در مدت یاد شده 13 هزار نفر از خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی و همچنین 35 هزار نفر از خدمات جمعیت هلال احمر تربت حیدریه بهره مند شدند.

 

تاکنون از مجموع ۲۰۰ اثر تاریخی و گردشگری شناسایی شده در سطح شهرستان، تعداد ۴۷ بنا و محوطه تاریخی و ۲ اثر معنوی و ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.