بدون نظر
 
با حضور کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی:
طرح «مدیریت مهندسی بهداشت محیط سلامت نوروزی» در تربت حیدریه آغاز شد
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ در ۶:۳۳ ق.ظ
 
طرح «مدیریت مهندسی بهداشت محیط سلامت نوروزی» تربت حیدریه با حضور 8 اکیپ از کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آغاز شد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، معاون بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حاشیه آغاز این طرح اظهار داشت: طرح مدیریت مهندسی بهداشت محیط سلامت نوروزی در راستای نظارت بر امکان عمومی، عرضه مواد غذایی، مراکز تفریحی و اماکن و رستورانهای بین راهی از امروز تا 15 فروردین سال آینده در سطح شهرستان تربت حیدریه انجام می شود.

 

الهام بهره مند تصریح کرد: سال گذشته و از تاریخ اول اسفندماه تا 15 فروردین 2 هزار و 675 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، 505 مورد مراکز عمومی و تفریحی و همچنین 121 مورد از اماکن بین راهی انجام گرفت.

 

وی خاطر نشان کرد: از این میزان بازدید ها 21 هزار کیلو گرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته کشف و ضبط و امحا شد و 118 متخلف به مراجع قانونی معرفی شدند.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اضافه کرد: این میزان بازدید و کشفیات در امسال باعث شد تا دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه رتبه نخست را در بین دانشگاههای همتراز خود را نیز کسب کند.

 

بهره مند با بیان اینکه سامانه 190 آماده پاسخگوئی به شکایات مردمی است، افزود: در روزهای غیر تعطیل 8 اکیپ و در روزهای تعطیل 4 اکیپ بصورت مداوم از مراکز عرضه مواد غذایی، رستورانها و اماکن تفریحی و بین راهی نظارت خواهند کرد و برخی از این نظارتها نیز بصورت مشترک با ادارات دامپزشکی، صنعت و معدن، آبفای شهری انجام می شود و به نقاط قوت و تشدید این نظارت ها می افزاید.

 

دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سه شهرستان تربت حیدریه، زاوه و مه ولات را تحت پوشش قرار داده و به حدود 400 هزار نفر در جنوب خراسان رضوی خدمات ارائه می کند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort