



به گزارش تابان تربت؛ رجبعلی علی نیا صبح امروز در جلسه کارگروه فاضلاب شهری افزود: همچنین اداره امور آب و آبفای شهری تربت حیدریه موظف هستند تا پایان امسال نسبت به شناسایی و صورت برداری ازحوضچه هایی که توسط برخی کشاورزان در مسیر پساب و فاضلاب شهری به منظور آبیاری اراضی کشاورزی احداث شده، اقدام و از ظرف مدت 2 ماه نسبت به جمع آوری و تخریب آن ها اقدام کند.
وی با اشاره به هشدار دادستان تربت حیدریه نسبت به مشکلات زیست محیطی و نارضایتیهای اجتماعی به وجود آمده ناشی از خروج پساب فاضلاب تصفیه خانه، گفت: در همین مدت اداره جهاد کشاورزی و دانشگاه علوم پزشکی می بایست از مزارعی که آبیاری آن ها با پساب و فاضلاب صورت گرفته بازدید و نسبت به امحای محصولات اراضی یاد شده بعد از کسب دستور از مقام قضایی اقدام کنند.
علی نیا همچنین به اداره آبفای شهری پیشنهاد داد: مقدمات بازدید مسوولان حوزه قضایی از تصفیه خانه تربت حیدریه را فراهم آورد تا این مسوولان نیز از نزدیک و به صورت میدانی با مسایل حوزه فاضلاب و تصفیه خانه شهری آشنا شوند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید