خطیب جمعه تربت حیدریه:
هر توافقی که با عزت و اقتدارملت ایران همراه نباشد پذیرفتنی نیست/اجازه بازرسی از عادی ترین مرکز نظامی را به بیگانگان نخواهیم داد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه افزود: باید تمام اصول اساسی ملت ایران در مذاکرات هسته ای با رعایت خطوط قرمز نظام حفظ شود و مذاکره کنندگان با پشتیبانی ملت ایران و پافشاری بر اصل عزت و اقتدار نظام با غربی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار در خطبه های امروز نماز جمعه تربت حیدریه افزود: باید تمام اصول اساسی ملت ایران در مذاکرات هسته ای با رعایت خطوط قرمز نظام حفظ شود و مذاکره کنندگان با پشتیبانی ملت ایران و پافشاری بر اصل عزت و اقتدار نظام با غربی ها مذاکره کنند.
وی اظهار کرد: حفظ دستاوردها و توسعه مسائل هسته ای و همچنین لغو تمام تحریمهای ظالمانه جبهه استکبار در لحظه امضای توافق مهمترین مسئله ای است که باید از جانب دستگاه دیپلماسی کشور رعایت شود.
شریعتی تبار به اظهارات اخیرآمریکائی ها اشاره کرد و افزود: تمام نظارت ها و بازرسی های آژانس انرژی اتمی باید در چارچوب عرف بین المللی اعمال شود و ملت ایران هیچگونه اجازه ای در خصوص بازرسی از عادی ترین مرکز نظامی و مصاحبه با دانشمندان هسته ای را به بیگانگان نخواهد داد.
امام جمعه تربت حیدریه در ادامه بیداری اسلامی را محصول اندیشه های مهدوی امام راحل دانست و افزود: امام خمینی(ره) به مانند جد بزرگوارش پیامبر اکرم(ص) در وصیت نامه الهی و سیاسی خود نقشه راه ملت و نظام اسلامی ایران را ترسیم کرده و امروز هم سکان هدایت نظام بر دستان رهبری شجاع و سیاستمداری هوشمند است که تاکنون با توکل به خدا و پشتیبانی ملت خود تمام نقشه های دشمن را نقش برآب کرده است.
وی اذعان کرد: امام راحل احیاگر مستضعفان و پرچمدار استکبار ستیزی در جهان است و بسیاری از کشورهای اسلامی مکتب این بزرگوار را که بر گرفته از مکتب حسینی و مهدوی است الگوی خود قرار داده اند.
شریعتی تبار تصریح کرد: مراسم جشن میلاد قائم ال محمد(ص) باید با شکوه و عظمت خاصی برگزار شود و ضمن رعایت موازین شرعی در برگزاری جشن ها، حرمت شب رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران نیز حفظ شود.
امام جمعه تربت حیدریه با اشاره به اینکه مهدویت اصل عقیدتی و از اصول دین اسلام است افزود: انقلاب اسلامی ایران بر اساس اصل مهدویت و انتظار فرج به پیروزی رسیده و استمرار دارد و با رعایت همین اصول اساسی به راه عزتمند و پر افتخار خود تا رساندن پرچم اصلی آن به دست حضرت بقیه الله الاعظم(عج) ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰