و بازهم خیرین خیر ساز؛
کلنگ بزرگترین سالن چند منظوره ورزشی در تربت حیدریه بر زمین زده شد

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ مراسم کلنگ زنی سالن ورزشی خیر نیک اندیش مهدی مروج تربتی صبح امروز در زمینی به مساحت 3000 متر و با زیربنای کل 1713 متر و با اعتبار27 میلیارد ریال در منطقه گردشگری تربت حیدریه برگزار شد. معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه در آئین
به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ مراسم کلنگ زنی سالن ورزشی خیر نیک اندیش مهدی مروج تربتی صبح امروز در زمینی به مساحت 3000 متر و با زیربنای کل 1713 متر و با اعتبار27 میلیارد ریال در منطقه گردشگری تربت حیدریه برگزار شد.
معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه در آئین کلنگ زنی این سالن اظهار داشت: با توجه به جمعیت ۲۵۰ هزار نفری سطح شهرستان و اینکه سالانه بر تعداد دانش آموزان این خطه افزوده می شود ساخت سالن چند متظوره ورزشی برای دانش آموزان ضروری بشمار می رود.
سعید نیرویی گفت: این سالن خیر ساز در سطح برگزاری مسابقات بین المللی احداث خواهد شد و امیدواریم بتوانیم با اعتبارات دولتی، نوسازی و به ویژه حضور خیرین این نیازها را در ابعاد آموزشی و ورزشی برطرف کنیم.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی با بیان اینکه خیرین اقدام و عمل را در نظر دارند، افزود: به لحاظ ماموریتهای سنگینی که آموزش و پرورش است و کمبود اعتبارات نمیتوانیم به خوبی از عهده انجام وظایف برآییم. لذا به مشارکت مردمی و خیریین نیز نیاز داریم.
جاسم حسین پور اظهار کرد: باید نیازهای اساسی برای دانش آموزان را در ابعاد مختلف تحصیلی، فرهنگی و ورزشی را مهیا کنیم، اما برای این کار، بودجه دولتی کافی نیست بنابراین نیاز به یاری خیرین و مشارکتهای مردمی است تا به ارتقای جسمی و روانی دانشآموزان کمک شود.
این نیکوکار بنا دارد هشت سالن ورزشی به احترام امام هشتم (ع) را برای دانش آموزان خراسان رضوی احداث کند.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰