بدون نظر
 
معاون سیاسی استاندار:
مشارکت نظامند و تاثیر گذار اقشار مختلف، توسعه و پیشرفت کشور را به همراه دارد
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ در ۴:۳۰ ق.ظ
 
 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: یکی از تاکیدهای اساسی دولت دوازهم، مشارکت نظامند، تاثیرگذار و هدفمند مردم در تمامی عرصه ها است.

به گزارش تابان تربت؛ سید جواد حسینی شنبه شب در آیین برگزاری انتخابات پارلمان مشورتی جوانان تربت حیدریه اظهار کرد: در این راستا ما در سطح استان چند اقدام اساسی و زیرساختی انجام دادیم تا زمینه مشارکت همه نظامند و ساختارمند را فراهم آوریم تا به اثر گذاری مردم در توسعه، نظم دهد و این بهترین مشارکت است.

 

وی از ایجاد پارلمان مشورتی بانوان به عنوان یکی از شیوه های مشارکت دهی بانوان یاد کرد و گفت: در این ساختار بانوان قادر شده اند در قالب 13 کارگروه تخصصی راهکار ارایه کنند و این بدان معنا است که سه میلیون زن را در قالب 25 گروه اجتماعی به مشارکت نظامند در آورده ایم.

 

حسینی با بیان اینکه در عرصه سیاسی و با کمک احزاب زمینه مشارکت نظامند را به وجود آوردیم، افزود: اکنون 53 حزب در کشور داریم که 24 شعبه حزبی در شهرستان ها فعالیت می کنند و در همین راستا خانه احزاب را ایجاد کردیم تا همه اینجا جمع شوند و اتفاقا دعوا هایشان نیز کم شده است.

 

وی اظهار کرد: همچنین خانه تشکل های غیردولتی راه اندازی کردیم در همین دولت هزار و 162 سمن ایجاد شده که تنها 622 تشکل در این 2 سال اخیر تشکیل شد که نشان از رشد 115 درصدی دارد و اکنون اینها که زمانی تنها پنج قلمرو داشتند، اکنون به 27 قلمرو فعالیت شان را گسترش دادند.

 

حسینی در ادامه گفت: جمعیت جوانان استان یک میلیون 616 و 861 نفر است  که 25 درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند و این رقم بیانگر آن است که 86 درصد جمعیت جوان کشور به استان ما تعلق دارد.

وی افزود: از این رو شما جوانان که از 25 گروه شکل گرفتید، باید امشب بعد از برگزاری انتخابات بلافاصله 25 تشکل غیر دولتی را، تشکیل بدهید.

 

راه اندازی خانه جوان، کانون مشورتی جوانان، میز گفتگو، طرح تعامل مردم با دولت، ایجاد شبکه دانشگاه ها و در آخر پارلمان جوانان، از جمله رویکردهایی بود که معاون استاندار خراسان رضوی در راستای تحقق مشارکت نظامند به آن ها اشاره کرد.

 

وی اظهار کرد: ما به دنبال آن هستیم تا دهه 90 را به دهه 50 و 60 تبدیل کنیم و همچنان که در آن زمان به جوانان بها داه می شد، امروز نیز به جوانان بها بدهیم.

 

به گفته حسینی  عزم دولت آن است که تا پایان زمان کار خود میانگین سنی مدیران را از 48 سال کنونی به 40 سال تقلیل دهد و همچنین 30 درصد پست ها را نیز به زنان جوان واگذار کند.

 

وی افزود: اکنون متاسفانه مدیر زیر 40 سال نداریم اما 35 درصد فرمانداران متولد دهه 50 هستند، 10 درصد معاونان فرمانداران، متولد دهه 60 هستند.

 

در پایان انتخابات نخستین دوره پارلمان مشورتی جوانان شهرستان تربت حیدریه با حضور 25 نفر کاندیدا از بین 70 نفر جوان برگزار شد.

همچنین اعضای هیات رییسه، نمایندگان پارلمان شهرستان در استان و اعضای کمیسیون های فرهنگی اجتماعی، اقتصاد و اشتغال و نیز پیگیری مصوبات برگزیده شدند.

 

در شهرستان تربت حیدریه جوانان بین 15 تا 29 سال 54 هزار و 154 نفر هستند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort