بدون نظر
 
معاون سابق قوه قضائیه:
دشمن از راهپیمائی 22 بهمن ملت ایران هراسان است/آمریکا نماد طاغوت زمان است
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ در ۴:۱۰ ب.ظ
 
معاون سابق اداری، مالی قوه قضائیه بر حضور گسترده آحاد مختلف مردم در راهپیمائی 22 بهمن تاکید کرد و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی، فردا از طریق شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی تا کوچکترین شهرهای کشور را رصد خواهند کرد، زیرا از این حضور آگاهانه مردم نگران و هراسان است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام عباسعلی علیزاده امشب در ویژه برنامه ایام الله دهه فجر در جمع مردم تربت حیدریه اظهار داشت: ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران در این مدت باید برای نسل جوان و همچنین نسلهای آینده نظام اسلامی تبیین و نهادینه شود.

 

وی به دشمنی جبهه استکبار علیه ملت ایران اشاره کرد و افزود: تا زمانی که ملت و کشور ایران بر حفظ و صیانت ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی پایبند و استوار باشد دشمن هیچگاه دست از توطئه و فتنه برنخواهد داشت، لذا ضروری است تا در راستای اعتلای ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی تلاش شود.

 

علیزاده تصریح کرد: ملت ایران قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شهدای فراوانی را برای اقامه حکومت اسلامی که آرزوی دیرین انبیا و ائمه اطهار(ع) بود را نثار و ایثار کرده، جوانانی که اغلب مجرد بودند و لباس دامادی خود را در شهادت می دیدند، لذا پا در مسلخ مبارزه علیه طاغوت و عوامل آن نهاده و از دستاوردهای انقلاب اسلامی صیانت کردند.

 

معاون سابق اداری مالی قوه قضائیه بر حضور گسترده آحاد مختلف مردم در راهپیمائی 22 بهمن تاکید کرد و گفت: دشمنان انقلاب اسلامی، فردا از طریق شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی تا کوچکترین شهرهای کشور  را رصد خواهد کرد، زیرا از این حضور آگاهانه مردم نگران و هراسان است.

 

وی به تلاشهای دشمن برای فروپاشی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: امام خمینی(ره) از همان بدو پیروزی انقلاب اسلامی تاکید داشتند نگذارید حتی با واژه ها در تریبون ها و رسانه ها انقلاب اسلامی را منحرف کنند، لذا گاها برخی بزرگان و نخبگان انقلاب را ماموریت می دادند که این واژگان هرچند سهوی و یا عمدی در رسانه ها را اصلاح کنند.

 

علیزاده اضافه کرد: از سال 2002 تا 2014 میلادی حدود یک میلیون شیعه در منطقه به خاک و خون کشیده شده تا دشمن تفکر و پدیده انقلاب اسلامی را از بین ببرد و برای آن نیز هزینه های فراوانی پرداخت کرد.

 

معاون سابق قوه قضائیه اظهار کرد: آمریکا نماد طاغوت زمان است و شعار مرگ بر آمریکا و اسرائیل در حقیقت شعار تبری و انزجار از طاغوت زمان است.

 

وی با بیان اینکه دشمن ولایت فقیه و ارکان اصلی انقلاب را هدف قرار داده، افزود: جبهه استکبار ابعاد مختلف ولایت فقیه را درک کرده و به این نتیجه رسیده که رهبری انقلاب اسلامی با پشتیبانی ملت با بصیر و آگاه خود تاکنون توطئه ها و فتنه ها را خنثی کرده، لذا این نقطه از انقلاب را برای فروپاشی مورد هجمه قرار داده است.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort