



رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه در حاشیه برگزاری این مسابقات در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت، اظهار کرد: نخستین المپیاد ورزش همگانی همزمان با سراسر خراسان رضوی از صبح امروز با حضور یکهزار ورزشکار مرد و زن علاقمند به ورزش های همگانی در 10 رشته ورزشی آغاز شده است.
سیدحمیدرضا امینی تصریح کرد: این مسابقات در 8 سالن ورزشی شهرستان بصورت جداگانه برای مردان و زنان در حال برگزاری است و تا پایان امشب نفرات برتر برای حضور در مسابقات استانی که دهه فجر در مشهد برگزار می شود انتخاب خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد: مسابقات تیر و کمان سنتی و هفت سنگ مهارتی بعنوان تنها بازیهای بومی محلی در این رقابتهاست که مورد استقبال علاقمندان به بازیهای بومی محلی قرار گرفته است.
رئیس اداره ورزش و جوانان تربت حیدریه هدف اصلی از برگزاری این مسابقات را ایجاد شور و نشاط در بین جامعه و فراهم کردن زمینه برای شرکت در مسابقات قهرمانی و بومی محلی برای ورزشکاران عنوان کرد.
وی، استعداد یابی بین جوانان و نوجوانان در رشته های ورزشی بویژه والیبال و طناب کشی را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات یاد کرد.
شهرستان تربت حیدریه دارای 32 هیئت ورزشی است که بالغ بر 15 هزار ورزشکار دارد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید