بدون نظر
 
کارشناس مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی:
281 نفر در منطقه تربت حیدریه به بیماری تب مالت مبتلا شدند
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ در ۳:۳۰ ق.ظ
 
کارشناس مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از افزایش مبتلایان به بیماری تب مالت در مناطق روستائی تربت حیدریه خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تابان تربت، محمد طاهری در حاشیه کارگاه دو روزه منطقه ای پیشگیری کنترل و درمان تب مالت در تربت حیدریه افزود: تب مالت یا  بروسلوز  یکی  از  بیماری های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان  بوده که از طریق حیوانات  آلوده ( گاو، گوسفند ، بز ، شتر ،خوک و گاومیش ) به انسان منتقل می شود

 

وی اظهار کرد: عامل این بیماری میکروبی  است  به  نام  بروسلا  که  بواسطه  جوشاندن  یا پاستوریزاسیون شیر  و  فرآورده های  آن  از  بین می رود.

 

طاهری درمورد وضعیت بیماری تب مالت  در ایران گفت :در روستاها و عشایر ایران بین چادرها و کلبه های روستائیان و محل نگهداری دام ها فاصله چندانی وجود  ندارد.  نوازش نوزاد دام  تازه به دنیا آمده توسط کودکان و مصرف محصولات لبنی غیرپاستوریزه بخصوص آغوز از علل انتشار  بیماری  تب مالت  در ایران می باشد.

 

وی بیان داشت: آمارسالیانه بروسلوز انسانی در ایران تا سال 68 سیر صعودی و پس از آن سیر نزولی واز سال 89 تا 93 دوباره سیر صعودی  به خود گرفته بطوریکه در طی 4 سال گذشته 55% موارد تب مالت افزایش یافته است.

 

طاهری ادامه داد: در همین راستا کارگاه دو روزه منطقه ای پیشگیری کنترل و درمان تب مالت(براساس مدل shep ) درسالن ابن سینای  دانشگاه علوم  پزشکی در
اردیبهشت ماه سال جاری با حضور 55نفر از کارشناسان وکاردان های گروه پیشگیری ومبارزه با بیماریها وگروه سلامت محیط وحرفه ای  معاونت بهداشتی
و سه شهرستان تابعه وهمچنین کارشناسان  شبکه دامپزشکی شهرستان برگزار شد.

 

این کارشناس سلامت گفت: علایم بیماری تب مالت  ممکن است شدید یا خفیف با شروع تدریجی  یا ناگهانی باشد. علایم شایع آن تب و لرز ، خستگی ، تعریق ، سردرد ، درد مفاصل وکمر،بی اشتهایی ، کاهش وزن ، یبوست ، گلودرد و سرفه خشک  می باشد و مهم ترین علامت بیماری در دام ها سقط جنین و زایش دام نارس می باشد

 

وی در خصوص راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری بیان داشت: از شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه یا شیری که به اندازه کافی جوشیده استفاده کنیم .قبل
از مصرف شیر، آن را به مدت3 الی 5دقیقه بجوشانیم ،

 

کارشناس مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تصریح کرد: باید توجه داشته باشیم که کف کردن شیر به هنگام حرارت دادن ، علامت جوشیدن شیر نمی باشد .افرادی که به نحوی با دام سروکار دارند ، باید به هنگام کار از وسایل حفاظتی مانند دستکش، عینک، چکمه و لباس کار غیر قابل نفوذ استفاده نمایند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد خسارت ۱۵۸ میلیارد تومانی سرما به کشاورزی تربت‌حیدریه ثبت ۲۸۷ تولد نوروزی در تربت‌حیدریه باند جنایتکار صهیونیستی نیروی نیابتی استکبار است اختلاف آمار مصدومان تصادفات نوروزی و چالش‌های آن استراتژی جمهوری اسلامی با تهدید و تحریم تغییر نمی‌کند بازدید ۵۹۰۰۰ نفر از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری تربت‌حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort