بدون نظر
 
عبدالمجید شیخی در گفت و گو با تابان تربت:
درآمد حدف 34 میلیون یارانه بگیر باید برای اصلاح روش های تولید و محرومان جامعه هزینه شود/لازمه حذف یارانه ها پلکانی کردن حامل های انرژی است
تاریخ انتشار : ۱۹ دی ۱۳۹۶ در ۸:۰۴ ق.ظ
 
کارشناس مسائل اقتصادی با تاکید بر اینکه قانون حذف 34 میلیون یارانه بگیر باید شفاف سازی شود، افزود: درآمد حذف 34 میلیون یارانه بگیر باید برای اصلاح روش های تولید، طرح سلامت و محرومان جامعه هزینه شود و بنا نبود دولت در آمد حاصل از آن را در بودجه جاری خود قرار دهد.

عبدالمجید شیخی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: اگر دولت بتواند در قانون جدید افراد ثروتمند و بی نیاز از یارانه را شناسائی و در آمد حاصل از آن را به حساب محرومان و نیازمندان جامعه واریز کند پذیرفتی است.

 

وی با تاکید بر اینکه قانون حذف 34 میلیون یارانه بگیر باید شفاف سازی شود، افزود: درآمد حذف 34 میلیون یارانه بگیر باید برای اصلاح روش های تولید و محرومان جامعه هزینه شود و بنا نبود دولت در آمد حاصل از آن را در بودجه جاری خود قرار دهد.

 

کارشناس مسائل اقتصادی اظهار کرد: طبق قانون هدفمندی یارانه ها، دولت حق ندارد درآمد حاصل از حذف یارانه ها را در بودجه جاری خود قرار دهد و لذا این  هزینه ها باید صرف افراد نیازمند و مستضعف جامعه شود.

 

شیخی همچنین لازمه حذف یارانه ها را پلکانی کردن حامل های انرژی عنوان کرد و گفت: پلکانی کردن حامل های انرژی همزمان با حذف یارانه افراد ثروتمند و ایجاد موئلفه های تنبیهی برای افراد پر مصرف و همچنین موئلفه های تشویقی برای افراد کم مصرف، دولت را به طرح هدفمندسازی یارانه ها نزدیکتر می کند.

 

این کارشناس اقتصادی بیان کرد: اگر قرار باشد زمانی دولت قیمت حامل های انرژی را به قیمت واقعی نزدیک کند بهترین روش افزایش یارانه افراد محروم و نیازمند جامعه و پلکانی کردن قیمت حامل های انرژی است تا جامعه به برقراری عدالت اجتماعی نیز نزدیک تر شود.

انتهای پیام/

 

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort