بدون نظر
 
قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن:
مردم اجازه میدان داری به ضد انقلاب را نمی دهند/دشمن به دنبال عبور از خاکریز ایران است
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۶ در ۴:۴۹ ق.ظ
 
قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: جولانگاه ضد انقلاب جمهوری اسلامی ایران نیست و مردم اجازه میدان داری و صحنه گردانی به ضد انقلاب و عوامل مزدورش را نخواهند داد.

حجت الاسلام محمدعلی رضایی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: از آغاز تشکیل انقلاب اسلامی تا به امروز، جبهه استکبار و ضد انقلاب به عناوین مختلف با توطئه ها و دسیسه های خود سعی بر اختلال و نابودی نظام اسلامی ایران را داشته که با سد محکم مردم آگاه و بابصیر برخورد کرده است.

 

وی به اغتشاشات اخیر اشاره کرد و افزود: مردم ایران نیز به مانند سایر ملت ها در کشورهای دنیا از مسوولان خود مطالباتی دارند و از بیکاری و فشار اقتصادی رنج می برند و این مطالبات خود را نیز مطرح می کنند تا مسوولان کشور برنامه ریزی عمیق تری داشته باشند‌، اما صف خود را از اغتشاشگران و آشوب طلبان که ضد انقلاب آنها را تحریک می کند، جدا کرده اند.

 

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بیان داشت: آنچه که امروز در کف خیابانها شاهد آن هستیم و عده ای اقدام به تخریب اموال عمومی و بیت المال می کنند همان رهروان فتنه ۸۸ هستند که با همراهی ضد انقلاب و جبهه استکبار سعی در اغتشاش و نا آرامی در کشور دارند.

 

رضایی خاطر نشان کرد: دشمن روزی به بهانه مطالبه گری و تقلب و روزی هم به مانند امروز با کلید واژه گرانی و اعتراض به وضع اقتصادی به دنبال عبور از خاکریز جمهوری اسلامی است و برای هر توطئه خود لیدرهای در داخل و خارج کشور دارد و غافل آنکه این خاکریز حاصل خون شهدایی است که سدی استوار در برابر نفوذ بیگانگان ساخته است.

 

قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: جولانگاه ضد انقلاب جمهوری اسلامی ایران نیست و مردم اجازه میدان داری و صحنه گردانی به ضد انقلاب و عوامل مزدورش را نخواهند داد.

 

رضایی، حمایت ها و اظهارات اخیر رییس جمهور آمریکا از اغتشاشگران را ذلیلانه عنوان کرد و افزود: کسی که از ابتدای سرکار آمدنش هر روز در خیابانهای آمریکا بر علیه او تظاهرات می کنند و نمی تواند کشور خود را اداره کند در حد واندازه ای نیست که برای این کشور و در حمایت از آشوب گران خط و نشان بکشد.

 

نماینده سابق مردم تربت حیدریه در مجلس گفت: ترامپ قانون ممنوعیت ایرانی ها را ابلاغ می کند و در مقابل منافقانه مظلوم نمایی کرده واز آشوبگران حمایت می کند، لذا چهره واقعی آشوب های اخیر برای مردم روشن شده و مردم صف خود را از اغتشاشگران جدا کرده اند.

 

وی اظهار کرد: در این چند روز اخیر ملت فهیم ایران اسلامی به مانند ۹ دیماه ۸۸ بار دیگر به میدان می آیند و با حضور عزتمندانه و با شکوه خود مشت محکمی بر دهان ضد انقلاب و استکبار جهانی می زنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort