بدون نظر
 
دادستان عمومی و انقلاب تربت حیدریه:
فضای مجازی ضرورت اجتناب ناپذیر است
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۶ در ۸:۲۹ ق.ظ
 
دادستان عمومی و انقلاب تربت حیدریه گفت: فضای مجازی و شبکه های اجتماعی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که اگر این صحنه توسط فعالان فرهنگی و انقلابیون خالی شود کسانی دیگر میدان دار این فضا خواهند شد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ حسین مسرور صبح امروز در همایش بصیرتی طلاب و روحانیون حوزه های علمیه تربت حیدریه اظهار داشت: طلاب و روحانیون بعنوان سفیران اخلاق جامعه اسلامی و مبلغان دینی در ابتدا باید محیط پیرامونی خود اعم از خانواده و اطرافیان را از آسیب های فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آگاه کنند تا بتوانند در جامعه تاثیر گذار باشند.

 

وی تصریح کرد: منشاء بسیاری از آسیب های اجتماعی در سطح جامعه از جمله خودکشی ها، اعتیاد و طلاق در شبکه های مجازی است و این معضل خانواده متعهد و انقلابی یا بی بند و بار نمی شناسد و فقط با مراقبت و آگاه سازی می توان مصون ماند.

 

دادستان عمومی و انقلاب تربت حیدریه گفت: فضای مجازی و شبکه های اجتماعی یک ضرورت اجتناب ناپذیر است که اگر این صحنه توسط فعالان فرهنگی و انقلابیون خالی شود کسانی دیگر میدان دار این فضا خواهند شد.

 

وی یکی دیگر از سرمنشأ های آسیب های اجتماعی و خانواده ها را در شبکه های مخرب و فارسی زبان ماهواره ای عنوان کرد و گفت: امروزه شبکه های ماهواره ای ارکان جامعه یعنی خانواده ها را هدف قرار داده تا بتواند با از بین بردن اعتقادات و باورها اهداف شوم خود را در جامعه پیاده سازی کند.

 

مسرور افزود: در حال حاضر فیلم های 100 قسمتی شبکه های معروف فارسی زبان که بسیاری از افراد بصورت خانوادگی این فیلمها را می بیند با برنامه ریزی مذبوحانه و زیرکانه دشمن نتیجه ای را رقم می زند که در پایان این سریالهای به اصطلاح خانوادگی بسیاری از آسیب ها و سوء ظن ها گریبان خانواده را گرفته و در نهایت منجر به فروپاشی آن می شود.

 

دادستان عمومی و انقلاب تربت حیدریه در عین حال از خلاء بیان آسیب های اجتماعی در منابر و حوزه تبلیغ انتقاد کرد و گفت: با توجه به اینکه در دو ماه محرم و صفر و ایام الله ها و مناسبت ها مردم در مساجد و منابر و سخنرانی ها حضور مستمر و فعال دارند لازم است طلاب و روحانیون بعنوان سفیران اخلاقی جامعه اسلامی علاوه بر مباحث اعتقادی، آسیب ها، تهدیدات و فرصت های شبکه های اجتماعی را برای مردم بیان کنند.

 

وی حداقل مزیت و برکت در استحکام اعتقادات مردمی را ایجاد محدوده ای امن برای خانواده ها عنوان کرد.

 

همایش بصیرتی آشنائی با آسیب ها و تهدیدات فضای مجازی ویژه طلاب و روحانیون حوزه های علمیه تربت حیدریه صبح امروز در بیت امام جمعه برگزار شد.

 

در حال حاضر بالغ بر 500 طلبه روحانی برادر و خواهر در چهار حوزه علمیه شهرستان تربت حیدریه از سطح یک تا سطح چهار(معادل دکترا) تحصیل می کنند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort