بدون نظر
 
عضو سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح کرد؛
تحقیق و تفحص از بزرگترین تخلف مالی کشور در ایستگاه شفاف سازی/از مصلحت سنجی تا فشار لابی های زر و زور
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۶ در ۴:۱۰ ق.ظ
 
عضو سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: اختلاس در صندوق ذخیره فرهنگیان بعنوان بزرگارین تخلف مالی کشور پس از یک سال تحقیق و تفحص در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس منتظر شفاف سازی است تا از میان پیچ و خم های مصلحت سنجی و فشار لابی های زر و زور نتیجه ای عادلانه حاصل شود.

ابوالقاسم خسروی در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار کرد: نتیجه حدود یک سال تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان سرانجام در ایستگاه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس منتظر شفاف سازی است تا مطالبه به حق قشر فرهنگی این مملکت که بواسطه اختلاس نصیب عده ای رانت خوار شده به بیت المال برگردد.

وی تصریح کرد: سرانجام نتیجه در ایستگاه کمیسیون آموزش و تحقیقات منتظر شفاف سازی قرار دارد و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در مرحله رسیدگی و در برابر وجدان بیدار فرهنگیان امتحان می شوند.

نماینده سابق مردم تربت حیدریه خاطر نشان کرد: در این آزمون سخت چون عوامل تخلفات صندوق از هم حزبی های اصلاح طلبان و بعضا اعضای فتنه ۸۸ هستند بنابراین فراکسیون امید به ویژه ریاست فرکسیون امید که بخاطر عضویت در کمیسیون آموزش و تحقیقات در جریان جزئیات تخلفات می باشد امتحان سختری در پیش دارد و مردم منتظرند ببینند آیا نتایج تحقیق و تفحص یک ساله با تصویب کمیسیون آموزش و تحقیقات در صحن علنی قرائت خواهد شد یا فدای مصلحت سنجی می شود.

خسروی بیان داشت: سرمایه فرهنگیان کشور نباید در پیچ وخم های مصلحت سنجی یا فشار لابی های زر و زور و تزویر معطل بماند زیرا در چنین روزهای سخت لابی های خطرناک که نتجه سوء مدیریت آنها باعث این رسوائی بزرگ شده بیکار نمی نشینند و تا بتوانند سد راه عدالت و قاطعیت می شوند.

خسروی افزود: برخی از مسئولان در صندوق ذخیره فرهنگیان از دست‌اندرکاران فتنه 88 بوده و همچنین برخی از آنها در بنیاد باران مسئولیت‌هایی داشتند که در نهایت پیگیری اهداف حزبی در این صندوق منجر به اختلاس چند هزار میلیاردی در این صندوق شد.

عضو سابق کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی عصاره فضائل ملت است و قطعا برای احقاق حقوق فرهنگیان با صلابت و شجاعت و قاطعیت اعمال نظارت و قانون خواهد کرد.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort