



به گزارش خبرنگار تابان تربت؛ سرهنگ اکبر آقابیگی ظهر امروز در جمع خبرنگاران تربت حیدریه اظهار داشت: با ارائه مرجوعه قضائی از سوی مردی جوان مبنی بر برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب وی ،رسیدگی به پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا این فرماندهی قرار گرفت..
وی بیان داشت: در بررسی های به عمل آمده مشخص شد متهم به طور سریالی از طریق رمز دوم کارت عابربانک شاکی پرونده اقدام به برداشت غیرمجاز و پرداخت اینترنتی قبوض آب، برق و… می کرده است.
آقابیگی تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا پس از یک سری تحقیقات فنی متهم را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی وی را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی تربت حیدریه اعلام کرد: متهم 26 ساله که دوست مالباخته است در مواجهه با مستندات پلیس به بزه انتسابی و برداشت غیر مجاز از حساب دوستش به صورت اینترنتی اعتراف و با تشکیل پرونده راهی دادسرا شد.
وی از شهروندان خواست: کارت عابر بانک و رمز عبور آن را به هیچ وجه در اختیار کسی نگذارید تا زمینه ارتکاب به جرم برای کسی فراهم نشود و برای امنیت بیشتر ،رمز کارت بانکی خود را به صورت دوره ای تغییر دهید.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید