بدون نظر
 
در چهارمین روز از هفته بسیج؛
طرح بهداشتی، درمانی بسیج جامعه پزشکی در تربت حیدریه اجرا شد
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۶ در ۹:۱۸ ق.ظ
 
همزمان با چهارمین روز هفته بسیج و به همت کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی طرح بهداشتی و درمانی شهید دکتر رهنمون در روستای حصاریزدان از توابع بخش رخ شهرستان اجرا شد.

به گزارش تابان تربت؛ مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه صبح امروز در حاشیه اجرای این طرح اظهار داشت: طرح شهید دکتر رهنمون در راستای اعتلای بسیج در ارائه خدمات بهداشتی ، درمانی و مشاوره ای تدوین شده که در روستاهای کمتر برخوردار با جمعیت تحت پوشش بیش از 3 هزار نفر اجرا می گردد و در تربت حیدریه نیز پس از تشکیل جلسه مشترک با معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی روستای حصاریزدان به عنوان محل اجرای این طرح انتخاب شد.

 

محمدرضا بهروز افزود : در مرحله اول اجرای این طرح تیم بهداشتی و درمانی شامل 2 پزشک عمومی ، 4 پرستار مرد و زن ، 2 کارشناس مامایی ، کارشناس تغذیه ، کارشناس بلایا ، کارشناس روانشاسی و دارویار خدمات بهداشتی ، درمانی و مشاوره ای را به مراجعه کنندگان ارائه دادند .

 

وی در توضیح خدمات صورت گرفته عنوان داشت : تعداد 100 ویزیت توسط پزشکان عمومی ، 14 ویزیت مامایی ، 40 مشاوره مامایی ، 80 مشاوره تغذیه ، 70 مشاوره روانشناسی وکارگاه آموزشی مقابله با بلایایی از خدمات ارائه شده در مرحله اول اجرای طرح در روستای حصار یزدان بود . همچنین بیش از 7  میلیون ریال داروی تجویزی توسط پزشکان به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار گرفت.

 

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی تربت حیدریه با اعلام اینکه این طرح هر ماه در این منطقه اجرا خواهد شد بیان داشت:  پس از پایش مرحله اول که امروز انجام گرفت از ماه های آینده خدمات تخصصی و فوق تخصصی در بخش های مورد نیاز منطقه ارائه خواهد شد و لازم است تا از همکاری بی شائبه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و سپاه ناحیه تربت حیدریه در اجرای این طرح کمال تشکر را داشته باشم.

 

 الهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه نیز در حاشیه بازدید از روند اجرای طرح عنوان داشت : طرح شهید دکتر رهنمون که به همت بسیج جامعه پزشکی در روستای کمتر برخوردار حصار یزدان در حال اجرا می باشد کمک بسیار خوبی به رشد شاخص های سلامت در این منطقه خواهد کرد و ما نیز به نوبه خود از اجرای این طرح حمایت خواهیم کرد.

 

همچنین سرهنگ نیک یاد فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه با حضور در محل اجرای طرح در خصوص روند اجرای طرح عنوان داشت : این طرح در راستای رسالت بسیج در اعتلای خدمات بهداشتی ، درمانی در حال اجراست و امیدواریم با تداوم این طرح با کمک دانشگاه علوم پزشکی و همت کانون بسیج جامعه پزشکی شاهد کاهش مشکلات بهداشتی درمانی مردم این منطقه باشیم.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort