



به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در آئین خطبه های نماز جمعه این هفته تربت حیدریه اظهار داشت: امروز مرجعیت دینی در ایران و عراق همایش میلیونی اربعین سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) را بعنوان نیازجامعه اسلامی تبلیغ و ترویج می کنند تا راه و رسم اهل بیت(ع) و استکبار ستیزی و عدالتخواهی همچنان زنده و پویا بماند.
وی تصریح کرد: زیارت اربعین حضرت سیدالشهدا(ع) نماد مبارزه با ظلم و استبداد و عدالتخواهی است و کسانی که این همایش 20 میلیونی را با سخنان نسنجیده خود زیر سئوال می برند خواسته و ناخواسته پیاده نظام جبهه استکبار به شمار می روند.
رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی بیان کرد: جبهه استکبار در صدد است تا کربلا و عاشورا، بعنوان مرکز تشیع، که جهان اسلام را جهت دهی می کند را با انحراف و چالش مواجهه کند، اما نور الهی هرگز خاموش شدنی نیست و این چراغ هدایت همچنان جامعه و امت اسلامی را زنده و پویا نگه داشته است.
خطیب جمعه تربت حیدریه گفت: امروز همه و ملتها و کشورهای آزادیخواه جهان به این حقیقت رسیدند که تنها راه خروج از سلطه استکبار مقاومت و مبارزه با دشمن است، لذا از زیارت اربعین در ابعاد مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و همچنین خودسازی بعنوان یک همایش ضد استکباری بیشترین استفاده را می برند تا خود را از چنگال ظلم و استبداد رهایی بخشند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید