



به گزارش خبرنگار تابان تربت، مهدی ناصری ظهر امروز در نشست تخصصی با شوراها و دهایاران تربت حیدریه اظهار داشت: دهیاران به عنوان نمایندگان و بازوهای اجرایی دولت در روستاها به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند تا روستا محل تولید وکارگاه اشتغالزایی شود.
وی با بیان اینکه همه مجری قانون هستیم، تاکید کرد: دهیاران و همه مسئولان به عنوان خدمتگزاران مردم باید قانون گرایی، راستگویی، صداقت و شفافیت را سرلوحه قرار دهند چرا که در این صورت است که مردم، نمره قبولی به کارنامه خدمت آنان خواهند داد .
معاون سیاسی فرماندار تاکید کرد: دهیاران به عنوان رابط میان دولت با مردم، همه امورات روستا را با استناد به قانون و با کمک شوراهای اسلامی عهده دار هستند و وظایفی که قانون و مردم به آنها محول کردهاند با تلاش و پشتکار، انجام دهند.
در ادامه بخشدار مرکزی هدف از برگزاری این نشست را تبادل نظر وارائه راهکار در خصوص مسائل ومشکلات مردم روستاها عنوان کرد وافزود: دهیاران باید از ظرفیت نیروهای توانمند شهرستان برای توسعه مناطق روستایی استفاده کنند.
حسن قربانی با بیان اینکه اعتبارات دولتی محدود است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت های فراوانی که در حوزه گردشگری و صنایع دستی در روستاهای تربت حیدریه، دهیاران با شناسایی ظرفیت های موجود وتبدیل آنها به یک فرصت درجهت آبادانی وایجاد اشتغال در روستاها تلاش کنند.
در ادامه جلسه، دهیاران وشوراها مسائل و مشکلات موجود روستاها را در زمینه های مختلف عمرانی، آموزشی، ورزشی، خدماتی و رفاهی، آب و کشاورزی را مطرح کردند.
شهرستان 250 هزار نفری تربت حیدریه دارای چهار بخش، هشت دهستان و 150 روستا می باشد.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید