بدون نظر
 
با حضور رسانه های داخلی و خارجی:
سومین جشنواره ملی «عکس زعفران تربت حیدریه و زاوه» برگزار می شود
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۶ در ۵:۰۷ ق.ظ
 
سومین جشنواره ملی عکس زعفران تربت حیدریه و زاوه با هدف معرفی زعفران بعنوان محصول پایه این خطه، صبح فردا با حضور هنرمندان و عکاسانی از رسانه های داخلی و خارجی به میزبانی منطقه تربت حیدریه آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، دبیر جشنواره در گفت و گو با خبرنگاران تربت حیدریه اظهار داشت: سومین جشنواره ملی عکس زعفران با هدف شناخت و برندسازی این محصول در عرصه ملی و  بین المللی، با حضور عکاسانی از رسانه های معتبر داخلی و خارجی از صبح فردا به میزبانی منطقه تربت حیدریه آغاز می شود.

 

سلیمان گلی با بیان اینکه جشنواره در سه بخش عکاسی با دوربین های حرفه ای(بخش اصلی مسابقات) و همچنین بخش اینستاگرامی و تلگرامی( ویژ شهرستانهای تربت حیدریه و زاوه)، برگزار خواهد شد، افزود: دربخش اصلی مسابقات و پس از بررسی 500 رزومه ارسالی از عکاسان کشور، بنا به ظرفیت و امکانات موجود برای 100 عکاس جهت شرکت در مسابقات دعوتنامه ارسال شده است.

 

وی تصریح کرد: این بخش ازجشنواره صبح فردا با حضور عکاسان هنرمند و خبرگزاری های داخلی و خارجی با هدف آشنائی ازمراحل برداشت و فرآوری این محصول در مزارع زعفران تربت حیدریه و زاوه آغاز و تا روز 10 آبان ادامه خواهد داشت.

 

گلی  بیان داشت: در این جشنواره عکاسانی از رسانه های ترکیه، ژاپن، چین و بحرین و همچنین گروههای تلویزیونی رویترز و المیادین نیز حضور خواهند داشت.

 

دبیر جشنواره عکس زعفران با تاکید بر مثبت گرایی انتخاب آثار، گفت: داوران جشنواره از مجموع عکس های ارسالی 50  اثر برتر را انتخاب و در اختتامیه جشنواره که 11 آبان در تالار اندیشه برگزار می شود از این آثار رونمایی و به نفرات برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

 

تبلیغات هنرمندانه عمده ترین شاخصه برند سازی

نماینده مردم تربت حیدریه نیز اظهار داشت: با توجه به اینکه بسیاری از فعالیتهای فضای حقیقی در فضای مجازی دنبال می شود و مردم تمایل فراوانی به هنر عکاسی دارند، لذا این جشنواره فرصت مناسبی است تا توانمندیها و ظرفیت های محصول زعفران را در عرصه ملی و بین المللی نشان داد.

 

سعید باستانی افزود: ببش از 90 درصد  زعفران جهان در ایران و اغلب آن در منطقه تربت حیدریه تولید می شود، اما این محصول ایرانی  با برند کشور اسپانیا در فروشگاههای آمریکا و اروپا به فروش می رسد، لذا باید از بستر اینگونه فعالیت های هنری استفاه کرد و مردم دنیا را نسبت به زنجیره تولید این محصول نیز آشنا کرد.

 

وی با بیان اینکه برند سازی یک محصول مستلزم مشارکت همه دست اندرکاران است، افزود: تبلیغات هنرمندانه عمده ترین شاخصه برند سازی یک محصول به شمار می رود، لذا یک گروه جوان تلویزیونی از فردا برای ساخت فیلم سینمایی با موضوع زعفران وارد منطقه خواهد شد تا در کنار برگزاری جشنواره های ملی و بین المللی بتوانیم زعفران را به جهانیان بهتر بشناسانیم.

 

نماینده مردم تربت حیدریه اظهار کرد: در این جشنواره مستند سازی و ثیت آثار هنرمندان و عکاسان در قالب یک کتاب می تواند در تحقق اهداف جشنواره مثمر ثمر باشد.

 

سومین جشنواره ملی عکس زعفران تربت حیدریه و زاوه با همکاری انجمن عکاسان، نماینده مردم در مجلس، اداره فرهنگ و ارشاد و شهرداری تربت حیدریه از صبح فردا در منطقه تربت حیدریه آغاز می شود.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort