بدون نظر
 
همراه با رکابزنان تربتی
کاروان دوچرخه سواری شهید حججی عازم مشهد شد
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۶ در ۱۰:۲۰ ق.ظ
 
کاروان دوچرخه سواری شهید محسن حججی متشکل از ۵۵ رکابزن برای زیارت امام رضا(ع) از تربت حیدریه عازم مشهد شد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، رئیس هیات دوچرخه سواری شهرستان تربت حیدریه قبل از حرکت کاروان به خبرنگاران گفت: هدف از برپایی کاروان که با همکاری بسیج ناحیه تربت حیدریه صورت گرفته است، فرهنگ سازی در مصرف بهینه سوخت و حفظ هوای پاک است.

 

علی نیرویی با بیان اینکه این پنجمین سال متوالی است که در ایام ماه محرم، کاروان تشکیل شده و حرکت می کند، افزود: ساماندهی و اجرای این تور زیارتی به عهده هیات دوچرخه سواری شهرستان تربت حیدریه است.

 

وی در بخش دیگری به وضعیت دوچرخه سواری تربت حیدریه اشاره و اظهار کرد: این هیات از سال 86، پس از 12سال تعطیلی، فعالیت خود را با هدف ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و ایجاد بستر مناسب برای ارتقای سطح کمی و کیفی این ورزش مفرح از سرگرفت.

 

نیرویی نبود پیست استاندارد دوچرخه سواری در این شهر و از سویی گرانی دوچرخه حرفه ای را از دلایل بی رغبتی به این رشته ورزشی دانست و گفت: هیات تقویت زیرساخت ها و پس از آن آموزش و انجام رقابت ها و فعالیت های نمایشی داخل شهرستان را در برنامه خود دارد.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
بانک اطلاعات دقیق، کلید توسعه جنوب خراسان رضوی است مسابقات تیراندازی شرق کشور در تربت‌حیدریه برگزار شد عید غدیر؛ بزرگ‌ترین هدیه هدایت برای بشریت تحول در زیرساخت‌های درمانی تربت‌حیدریه با حمایت خیرین اندیشه‌های امام خمینی (ره) چراغ راه ملت ایران است امام راحل، الگوی هویت‌بخشی و آزادی‌خواهی در جهان اسلام است تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان راهبردی برای آینده است هنرستان‌های تربت‌حیدریه توسعه و تجهیز می‌شوند ضرورت تحول در سیاست‌های مبارزه با مواد مخدر مبارزه با اعتیاد مسئولیت مشترک دولت و خانواده است امام خمینی(ره) تهدیدها را به فرصت‌ تبدیل کرد مشارکت گسترده خیرین در توسعه سلامت تربت حیدریه
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort