



به گزارش خبرنگار تابان تربت، نادر سلیمانی در نشست شورای اسلامی شهر تربت حیدریه اظهار کرد: برخی لوایحی که از شهرداری به شورای شهر ارائه می شود کارشناسی شده نیست و بعضا چهارچوب های قانونی و حقوقی آن به درستی تعریف نشده و همین موضوع باعث به وجود آمدن مشکلات بعدی می شود.
وی افزود: با توجه به حضور پرسنل با سابقه و با تجربه در شهرداری این نقیصه باید رفع و لوایحی کارشناسی شده به صحن شورای شهر ارائه تا اعضا نیز با دقت نظر بیشتری نسبت به تصویب آنها اقدام کنند.
رئیس شورای شهر تربت حیدریه خاطر نشان کرد: کمیسیون ها مراحل نهایی تدوین و ارائه برنامههای خود را سپری می کنند و پس از بررسی این برنامه ها در صحن علنی به زودی برنامه های شورای شهر در 6 ماهه دوم سال به اطلاع همشهریان می رسد.
دستور کار جلسه شورای شهر تربت حیدریه بررسی تاکسی اینترنتی و حسابرسی از شرکت زعفرانیه و تبصره 3 بود که پس از بحث و تبادل نظر اعضاء مصوب شد تا حسابرسی از شرکت زعفرانیه انجام و پس از مشخص شدن دارائی ها و بدهی های این شرکت، نسبت به فروش 40 درصد سهم شهرداری و یا خرید 60 درصد سهام سایر سهامداران تصمیم گیری شود.
همچنین در ادامه این نشست مصوب شد تا حسابرسی از درآمد و هزینه کرد مبالغ دریافتی از محل تبصره 3 انجام و ظرف مدت یک ماه نتیجه به شورای شهر اعلام شود.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید