بدون نظر
 
امام جمعه تربت حیدریه
انتقاد امام جمعه تربت حیدریه از سکوت مرگبار جوامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر در قبال فجایع انسانی میانمار
تاریخ انتشار : ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ در ۹:۳۵ ق.ظ
 
امام جمعه تربت حیدریه با محکوم کردن فجایع انسانی کشتار مسلمانان در یمن و میانمار از سکوت مرگبار جوامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر انتقاد کرد و افزود: حقوق بشر آمریکایی و استکبار جهانی تنها برای منافع شخصی و نامشروع آنان اهمیت دارد.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، حجت الاسلام محمدرضا عصمتی در آئین خطبه های این هفته نماز جمعه تربت حیدریه اظهار داشت: نیروهای افراطی و بودایی میانمار با ممانعت از امداد رسانی به مسلمانان این کشور جنایت هولناک و وحشیانه ای را رقم زدند و متاسفانه تاکنون جوامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر در قبال آن سکوت کردند.

 

وی با محکوم کردن فجایع انسانی کشتار مسلمانان در یمن و میانمار از سکوت مرگبار جوامع بین المللی و مدعیان حقوق بشر انتقاد کرد و افزود: حقوق بشر آمریکایی و استکبار جهانی تنها برای منافع شخصی و نامشروع آنان اهمیت دارد.

 

عصمتی خواستار کمک جوامع بین المللی به مردم مسلمان و بیگناه یمن و میانمار شد و بیان داشت: مدعیان و داعیه داران حقوق بشر جهانی باید هر چه سریعتر نسبت به این اقدامات خوشنت بار و هولناک اقدام اساسی اتخاذ کنند.

 

رئیس حوزه علمیه مرحوم هراتی در بخشی دیگر از خطبه ها بر اهمیت درک پیام غدیر تاکید کرد و گفت: کسانی که در طول تاریخ پیام مهم غدیر را نفهمیدند به انحطاط و انحراف رفتند.

 

امام جمعه تربت حیدریه اظهار کرد: فلسفه غدیر همان رسالت انبیا و پیامبران الهی است که خداوند امیر المومنین(ع) از جانب خود به ولایت و امامت بشریت منصوب کرد و امروز نیز باید پیام غدیر نسل به نسل به آیندگان منتقل شود.

 

در پایان نماز جمعه تربت حیدریه نمازگزاران با تجمع در میدان مرکزی ضمن محکوم کردن جنایت کشتار مسلمانان یمن و میانمار خواهان واکنش جوامع بین المللی در قبال این فجایع شدند.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort