بدون نظر
 
فرماندار تربت حیدریه
فعالیت های زیر زمینی زعفران، استاندارد سازی این محصول را در بازار به مخاطره انداخته است
تاریخ انتشار : ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۱۰:۱۹ ق.ظ
 
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه گفت: بازار مصرف زعفران هیچگونه برند تولید و یا چهارچوبی ندارد و این خلاء در بخش نظارتی و همچنین فعالیت های زیر زمینی زعفران، استاندارد سازی این محصول را به مخاطره انداخته است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، احمد علی موهبتی ظهر امروز در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: با توجه به تولید 32 تن در هکتار زعفران در منطقه تربت حیدریه این امکان وجود دارد که با هزینه کردن و بهره وری بالا ضمن صرفه اقتصادی این محصول باعث ترغیب کشاورزان و تولید کنندگان شد.

 

وی افزود: بازار مصرف زعفران هیچگونه برند تولید و یا چهارچوبی ندارد و این خلاء در بخش نظارتی و همچنین فعالیت های زیر زمینی زعفران، استاندارد سازی این محصول را به مخاطره انداخته است.

 

فرماندار تربت حیدریه از کم کاری در حوزه مصرف زعفران نیز انتقاد کرد و گفت: با توجه به اینکه محصول زعفران به لحاظ نشاط و شادابی و همچنین تغذیه و سلامت جامعه بسیار مهم و اثر گذار است اما متاسفانه برای فرهنگ سازی مصرف این محصول اقدام قابل توجهی نشده و لذا اگر سرانه مصرف هر ایرانی در سال 10 گرم زعفران باشد باید سالانه 800 تن تولید شود و این در حالی است که تولید این محصول در کشور فقط 200 تن می باشد.

 

موهبتی به مشکلات حوزه آبخیزداری اشاره کرد و گفت: عملیات آبخیزداری یکی از ضروریات این منطقه به شمار می رود و دولت می تواند با مشوق های خود بستر حضور و مشارکت مردم را در این حوزه فراهم کرده تا تغذیه سفره های زیر زمینی بخش رخ تضمین شود.

 

فرماندار تربت حیدریه در بخشی دیگر  اظهار کرد: در حال حاضر استاندار و مدیرکل ادارات و سازمانها در استان مهماندار هستند و این رفت و آمدها از مرکز بدون توجه به مناطق دیگر به شهرستانهای اطراف آسیب می رساند.

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
قافله جاماندگان اربعین حسینی به روایت تصویر پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی در تربت‌حیدریه+فیلم هزینه‌های غربالگری بیماران با حمایت خیران کاهش می‌یابد پایمردی زائران اربعین ادامه دهنده راه شهداست ۷۰ درصد موقوفات منطقه تربت‌حیدریه ثبت شده‌است انسداد مرزهای شرق کشور با سرعت در حال پیشرفت است حمل‌ونقل عمومی تربت‌حیدریه هوشمندسازی می‌شود تمام شبکه فشار ضعیف تربت‌حیدریه تا پایان سال خودنگهدار می‌شود آمادگی همه‌جانبه برای مقابله با دشمن ضروری است توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش در حال انجام است  بهره‌برداری از بخش‌های بازسازی‌شده بیمارستان ارتش در تربت‌حیدریه رسانه‌ها افسران جنگ نرم هستند/ دستورالعمل جدید برای تعامل مدیران با خبرنگاران ابلاغ شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort