



به گزارش خبرنگار تابان تربت، احمد علی موهبتی ظهر امروز در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: با توجه به تولید 32 تن در هکتار زعفران در منطقه تربت حیدریه این امکان وجود دارد که با هزینه کردن و بهره وری بالا ضمن صرفه اقتصادی این محصول باعث ترغیب کشاورزان و تولید کنندگان شد.
وی افزود: بازار مصرف زعفران هیچگونه برند تولید و یا چهارچوبی ندارد و این خلاء در بخش نظارتی و همچنین فعالیت های زیر زمینی زعفران، استاندارد سازی این محصول را به مخاطره انداخته است.
فرماندار تربت حیدریه از کم کاری در حوزه مصرف زعفران نیز انتقاد کرد و گفت: با توجه به اینکه محصول زعفران به لحاظ نشاط و شادابی و همچنین تغذیه و سلامت جامعه بسیار مهم و اثر گذار است اما متاسفانه برای فرهنگ سازی مصرف این محصول اقدام قابل توجهی نشده و لذا اگر سرانه مصرف هر ایرانی در سال 10 گرم زعفران باشد باید سالانه 800 تن تولید شود و این در حالی است که تولید این محصول در کشور فقط 200 تن می باشد.
موهبتی به مشکلات حوزه آبخیزداری اشاره کرد و گفت: عملیات آبخیزداری یکی از ضروریات این منطقه به شمار می رود و دولت می تواند با مشوق های خود بستر حضور و مشارکت مردم را در این حوزه فراهم کرده تا تغذیه سفره های زیر زمینی بخش رخ تضمین شود.
فرماندار تربت حیدریه در بخشی دیگر اظهار کرد: در حال حاضر استاندار و مدیرکل ادارات و سازمانها در استان مهماندار هستند و این رفت و آمدها از مرکز بدون توجه به مناطق دیگر به شهرستانهای اطراف آسیب می رساند.
انتهای پیام/
!!تــوجـه
- لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
- لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
- لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
- به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید