بدون نظر
 
وزیر جهاد تاکید کرد
ضرورت نهاد سازی محصولات کشاورزی توسط تولید کنندگان
تاریخ انتشار : ۱۶ شهریور ۱۳۹۶ در ۷:۲۱ ق.ظ
 
وزیر جهاد کشاورزی گفت: نهاد سازی محصولات کشاورزی توسط تولید کنندگان و عرضه به بازارهای هدف با پشتیبانی دولت از برنامه های بلند مدت وزارت جهاد کشاورزی است.

به گزارش خبرنگار تابان تربت، محمود حجتی صبح امروز در حاشیه بازدید از چند طرح کشاورزی جلگه رخ تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: برای تثبیت و احقاق حقوق تولید کنندگان بخش کشاورزی دو برنامه بلند و کوتاه مدت توسط وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی شده که در مرحله نخست نهاد سازی محصولات توسط تولید کنندگان و عرضه به بازارهای هدف از برنامه های بلند مدت این وزارتخانه به شمار می رود.

 

وی تصریح کرد: در برنامه کوتاه مدت و در فصل برداشت محصولات کشاورزی نهادهای عمومی مانند تعاون روستائی و سازمانهای مرتبط با پشتیبانی بانک کشاورزی باید حضور موثر داشته و با کمک تولید کننده وضعیت عرضه و تقاضا را متعادل کنند تا از سوء استفاده دلالان در فصل برداشت محصولات و اجحاف به حقوق کشاورزان ممانعت شود.

 

وی با بیان اینکه برای این اقدام دو رویکرد پیش بینی شده افزود: اولین برنامه که توجه چندانی به آن نداریم خرید و فروش تفاهمی محصولات است اما در رویکرد دوم قرار شده تا با مشارکت تولید کننده موسسه ای به مانند بانک زعفران در تربت حیدریه راه اندازی شود تا با قیمت توافقی محصولات کشاورزان را نگهداری و در زمان مناسب به بازار عرضه کنند.

 

وزیر کشاورزی خاطر نشان کرد: البته در همان ابتدا درصدی از پول به کشاورزان پرداخت می شود تا برای ارتزاق خود به مشکل مواجه نشوند و محصول خود را در زمان مساعد شدن بازار، عرضه کند، در غیر اینصورت به همان قیمت تفاهم شده محصول خود را به بانک به فروش می رسانند.

 

وی در خصوص احیا و لایروبی قنوات گفت: کشور ایران در طول تاریخ با کمبود منابع آبی مواجه بوده و امروز نیز باید خودمان را با این منابع محدود تطبیق داده و در راستای بهره وری آن تلاش کنیم.

 

حجتی افزود: قنوات نظام بهره وری سفره های زیر زمینی بصورت پایدار و مسائل زیست محیطی  بوده که در دهه های گذشته توجه چندانی به آن نشده، لذا  همه ما بعنوان وارثان این میراث گرانبها باید از آن صیانت کنیم و به همین منظوراعتباراتی در دولت برای آن اختصاص یافته و از منابعی که در اختیار داریم تلاش می کنیم تا قنوات حفظ شوند.

 

وزیر جهاد کشاورزی صبح امروز برای بازدید از چند طرح کشاورزی و نشست با زعفرانکاران تربت حیدریه به این شهرستان سفر کرده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه:

!!تــوجـه

  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد همین مطلب بنویسید
  • لطفا نظرات خود را به فارسی تایپ نمایید
  • لطفا سعی کنید نظرتان مختصر و مفید باشد
  • به نظرات دیگر کاربران احترام بگذارید

ثبت نظر :


 
 
x
ارتش و سپاه بازوی نظام اسلامی هستند امنیت و آسایش مردم خط قرمز حاکمیت است شهید برونسی میراثی ماندگار برای نسل‌ها نیروگاه ۳۲۰ کیلوواتی در تربت‌حیدریه به شبکه برق متصل شد بزرگ‌ترین شاخصه شهید صیاد شیرازی ایجاد وحدت بود کشور را معطل مذاکرات نکنیم مسیر تربت‌حیدریه به بایگ قربانی کمبودها وکاستی‌ها سناریوی مذاکرات؛ عملیات روانی با پوشش دیپلماسی است شکست طلسم ۵ ساله نهضت ملی مسکن در تربت‌حیدریه مناطق گردشگری بایگ نیازمند آنتن‌دهی است سرمایه‌گذاری برای تولید نیازمند امنیت پایدار است ۹۵ درصد تعهد اشتغال خراسان رضوی محقق شد
hacklink al hack forum organik hit kayseri escort